Új hozzászólás Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
Hali!
Felmerült újra a kérdés (több blackberrys honlap végigolvasása utána),hogy a wifi kapcsolattal bármit megtudko nyitni? Mert több oldalon is az volt ,hogy ha nincs BIS vagy BES szolgáltatásom akkor nagyon korlátozva van a készülék..nem működnek a google alkalmazások ,msn,gmail kliens sem használható..légyszíves vásárlás előtt utoljára megnyugtasatok meg ,hogy semilyen korlátozást nem szenved a készülék ha nincs állandó net kapcsolatom és semmilyen BB szolgáltatásom ..kizárólag wifi -
Quaresma
aktív tag
-
Quaresma
aktív tag
Ha valóban nincs szükség a BB szolgáltatásra külön előfizetni ,ahoz h minden opció megfelelően működjön akkor az tökéletes
köszönöm választ
Még az érdekelne ,hogy a 8520ra 0.5 os nem telepíthető ugye?Valamint van e erre a készülékre msn,opera mini, google maps és egyébb google szolgáltatás esetleg.. -
Quaresma
aktív tag
Igen ,ezt elolvastam és ha jól értelmezem ez igazából titkosítást és "folyamatos" online emailezét jelent.Nekem nem jött le a cikkből,hogy ha nincs szükségem erre a szolgáltatásra(nem jelentős az email forgalmam) akkor a minimális emailezésem letudom e bonyolítani konkréten a 8520 készülékről csupán Wi-Fi segítségével.
Nekem amolyan "átlagos" telefonként lenne rá szükségem..nem mint a cégvezetőknek
Igazából a Nokia e71hez hasonlót kerestem és ez a BB minden szempontból megfelelne ha ugyan úgy használhatnám mint mondjuk az e71-et.Tehát csak webböngészés ,minimális levelezés.stb..a kérdésem tehát nem is igazán az ,hogy mi a BB szolgáltatás hanem inkább az ,hogy enélkül a 8520-as készülék használható e "teljesértékű" telefonkéntremélem érthetően fogalmaztam bocsánat ha nem
-
Quaresma
aktív tag
És netkapcsolatként én egyedül a Wi-Fi-t használnám..ha ezen is megoldható a levelezés akkor az tökéletes lenne számomra
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok !
Valaki kifejtené, hogy a BB szolgáltatás az e-mail fogadáson kívül mit takarhat?
Nem használtam korábban BB telefont ,most tervezek venni egyet mert a minősége alapján nagyon tetszik. Ha nincs a BB szolgáltatás akkor milyen élményektől fosztom meg magam?
Anélkül is használható gondolom a készülék..
Valamint a telepíthető szoftverek érdekelnének..google maps,msn,facebook,opera mini..stbVálaszt előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged