Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
Hali!
Felmerült újra a kérdés (több blackberrys honlap végigolvasása utána),hogy a wifi kapcsolattal bármit megtudko nyitni? Mert több oldalon is az volt ,hogy ha nincs BIS vagy BES szolgáltatásom akkor nagyon korlátozva van a készülék..nem működnek a google alkalmazások ,msn,gmail kliens sem használható..légyszíves vásárlás előtt utoljára megnyugtasatok meg ,hogy semilyen korlátozást nem szenved a készülék ha nincs állandó net kapcsolatom és semmilyen BB szolgáltatásom ..kizárólag wifi
-
Quaresma
aktív tag
-
Quaresma
aktív tag
Ha valóban nincs szükség a BB szolgáltatásra külön előfizetni ,ahoz h minden opció megfelelően működjön akkor az tökéletes
köszönöm választ
Még az érdekelne ,hogy a 8520ra 0.5 os nem telepíthető ugye?Valamint van e erre a készülékre msn,opera mini, google maps és egyébb google szolgáltatás esetleg.. -
Quaresma
aktív tag
Igen ,ezt elolvastam és ha jól értelmezem ez igazából titkosítást és "folyamatos" online emailezét jelent.Nekem nem jött le a cikkből,hogy ha nincs szükségem erre a szolgáltatásra(nem jelentős az email forgalmam) akkor a minimális emailezésem letudom e bonyolítani konkréten a 8520 készülékről csupán Wi-Fi segítségével.
Nekem amolyan "átlagos" telefonként lenne rá szükségem..nem mint a cégvezetőknek
Igazából a Nokia e71hez hasonlót kerestem és ez a BB minden szempontból megfelelne ha ugyan úgy használhatnám mint mondjuk az e71-et.Tehát csak webböngészés ,minimális levelezés.stb..a kérdésem tehát nem is igazán az ,hogy mi a BB szolgáltatás hanem inkább az ,hogy enélkül a 8520-as készülék használható e "teljesértékű" telefonként
remélem érthetően fogalmaztam bocsánat ha nem
-
Quaresma
aktív tag
És netkapcsolatként én egyedül a Wi-Fi-t használnám..ha ezen is megoldható a levelezés akkor az tökéletes lenne számomra

-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok !
Valaki kifejtené, hogy a BB szolgáltatás az e-mail fogadáson kívül mit takarhat?
Nem használtam korábban BB telefont ,most tervezek venni egyet mert a minősége alapján nagyon tetszik. Ha nincs a BB szolgáltatás akkor milyen élményektől fosztom meg magam?
Anélkül is használható gondolom a készülék..
Valamint a telepíthető szoftverek érdekelnének..google maps,msn,facebook,opera mini..stbVálaszt előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő