Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én sima trappistából (tehát nem rántanivalóból) készítem a rántott sajtot, ha így panírozod és sütöd, nem folyik ki: a szelet sajtot lisztbe forgatod, majd tojásba, kicsit lecsepegteted, majd prézli. Ezután ismét liszt, majd tojás és azonnal (tehát csepegtetés nélkül) át a prézlibe. Sütéskor pedig kellően forró legyen az olaj, hisz csak a panírban lévő tojásnak kell megsülni. 1 perc alatt kész. Az első körnél azért érdemes kicsit csepegtetni a tojást, mert különben túl vastag lesz a panír. Így viszont nem lesz vastag és a sajt sem folyik ki.
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
+1
-
Bjørgersson
félisten
Sírok. Imádom a rántott sajtot. Zsarolni lehet vele.
Egészségedre!
-
Kasya
nagyúr
Ez ilyen elore-sutott sajt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest