Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carlytoo

senior tag

válasz bitpork #54 üzenetére

Egyébként én is adtam el kocsit. Nem is egyet. Mivel én többnyire emberekkel foglalkozom és tárgyalok, ezért nekem nem volt megterhelő. Aki nem csúszott bele az érdekkörömbe azt elég gyorsan lepattintottam, aki pedig lehetséges vásárlójelölt volt, azzal meg kulturáltan megbeszéltük a dolgot.

• Carlytoo

senior tag

Haverommal mentünk megvenni álmai autóját. Tudta, hogy mit akar. Azt is tudta, hogy mennyi pénzért. Megnéztük az autót. Rendben volt. Elvittük egy másik haveromhoz (autószerelő műhely) és átnézték. Mondtuk, hogy rendben lesz a dolog és beszéljünk a pénz részéről. Korrekt módon behívott a házába(látta rajtunk, hogy nem vagyunk teknővájó senkiházik) és kávéval,üdítővel kínált. Haverom tett egy udvarias ajánlatot (az átírásra lett volna elég az alku összege jó pár millióból). Azt mondja az ürge: Mivel átnézettétek az autót és tényleg mindent rendben találtatok, ezért egy forintot sem enged belőle. Vagy elvisszük annyiért, amennyiért hirdeti, vagy elköszönünk egymástól. Egyébként hahun az a típus árához képest nem adta olcsón. Pl.: 3,7-7 millióig voltak és ő 6,5-ért árulta. Mondtam neki, hogy szerintem akkor menjünk is. Igaz nem az én autóm, de nem vettem volna meg egyébként, ha nem tudok legalább egy picikét alkudni belőle. Ő elhozta. Egyébként a kocsi azóta is teljesen rendben van (2 év).

Új hozzászólás Aktív témák