- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Adok a kettőért 15500-at, de te állod a postát.
-
törölt tag
válasz
twollah1976 #9 üzenetére
Nagyba csinálnak hasonlót, több munkagépet kötnek egymás után, vagy ötvözik őket
-
twollah1976
őstag
Meg van meg a rotakapa es a funyiro?
Arra gondoltam, hogy a rotakapa utan kotom a funyirot es igy egybol szep sima lenne a fold amit elkapaltam.
-
-
nullpoint
őstag
Írjunk már neki priviben hogy nincs-e véletlen eladó rotakapája, fűnyíróval.
-
Freiherr
őstag
Pofátlan g@ci, de legalább tud köszönni.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Gubek-Einste #2 üzenetére
Ha még sem vették meg a három eszközt, akkor tízért megveszem.
El is hozom, amint ráérek, akkor fogok fizetni. Kicsit el vagyok havazva, de 10-15 éven belül bizonyosan megyek a cuccokért.
Addig tartsd karban őket, ha megkérhetlek. Köszönöm!!! -
galoslac
tag
Aki ilyen ajánlatot tesz nekem, attól meg szoktam kérdezni, hogy milyen anyagot szed és ad-e belőle nekem.
Volt aki levezette, hogy nem szed semmit, csak bepróbálkozik, mert néha bejön. -
Évekkel ezelőtt kb havonta hívtak azzal, hogy megvennék a szártépőt amit ugye soha sem hirdettem. Sajnos nem néztem utána, hogy hol és milyen módon hirdetek az én telefonszámommal de így most ez eszembe jutott és kíváncsi is lettem rá.
Menet közben jött egy embert és a következő ajánlatot tette.
Kedves Hirdető!Üdvözlöm. 15'000ft-ot, tudok adni a fűnyíró ért, és a rotátorért, ha önnek megfelel!?
Tipikus a feléből ennyit engedsz hozzá állás. -
vhw
addikt
Máskor meg az a baj, hogy az aktív hirdetésnél az az első kérdés, hogy: "megvan-e még?"
Nem nyerhetsz, nem lehet megfelelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest