- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Elvileg van, gyakorlatilag már egy hete 503-at dob
A honlapon jobb oldalt láthatod a BZR logra mutató linket (érdemes a linkre kattintani, a kis box nem frissül túl gyakran). Wilmer, Jelmer és Maurits ott jelzik, hogy mit is változtattak, és a verziószámod alapján vissza is tudod keresni, hogy az általad használt példány pontosan mit is tartalmaz és mit nem
-
7
addikt
Nem tudom, hogy melyik verziót használod, de jó eséllyel abban már nem account del #, hanem account # del a parancs (a szám közvetlenül az account után). A cikk igencsak régi, így a mai verziókat tekintve (különösen a testing branchet) elavultnak számít.
A testingben azóta van twitter, automatikus partnerelnevezés, csoporttámogatás, átalakult a csoportbeszélgetések megoldása, új szobákat lehet nyitni, ahol csak bizonyos kritériumoknak megfelelő partnerek jelennek meg, az accountoknak már szám helyett nevet is lehet adni, a parancsok rövidebbek is lehetnek, máshogy kezeli az away-állapotokat, és még megannyi más újítás, amik szépen lassan kerülnek bele a stable-be is. -
morhange
tag
Szeretném törölni az egyik msn accountomat, régen a parancs account del "szám" volt. De megkavarták őket nem rég. Azt írja hogy elavult parancs, megváltozott, írjam be hogy help account és megmondja mi a jó parancs. De ugyanúgy azt mondta hogy account del. Sőt, a dokumentációban is ez szerepel. Na most akkor mi van?
-
7
addikt
Update: most már a bitlbee támogatja a twittert is
-
-
7
addikt
Awesome-nál, ha jól tudom, megoldhatók kis ikonok vagy statusjelzők a statusbaron (nem használom, úgyhogy nem tudom, hogyan). A scriptet használva biztos meg lehet jeleníteni egy ikont, ha van üzeneted, csak nem tudom, hogyan lehetne eltüntetni. De ez már tényleg egy awesome-gurunak való móka.
-
Hangjelzéseket soha nem szerettem, nekem olyasmi megoldás kellene mint a pidginnél, villogtassa vagy változtassa meg az adott tag hátterét.
Csak annyiból gázosabb a helyzet, hogy awesome ablakkezelőt használok s ahhoz nem túl sok leírás van a neten, de majd bújom egy kicsit a manualt vagy rákérdezek egy awesome gurutól. -
Arra van valami megoldás, ha mondjuk böngészek vagy mást csinálok MSN használat mellett jelezze, hogy új üzenetem érkezett, irssi+bitlbee esetén?
Villogtassa az ablakot mondjuk mint a Pidgin vagy bármi hasonló ami feltűnik. -
_ak_
addikt
MI a helyzet, ha a kvircen futtatjuk, azt támogatja az avatar megjelenítését, lehet, h így lenne avája az ambereknek?
-
knajf
senior tag
na rájöttem, milyen a p3 meg a 64+32+128 ram
live messenger és minden egyes bejelentkező partnernél akad a gép, tölt és lassú. hát igen, ha két szerveren vagyok fent akkor is csak 11 megát eszik a mIRC -re alapuló script (netz).
így már értelmet nyert.
-
Edween
őstag
mostanában a trillian-t nézegetem.
-
Friczy
senior tag
Tetszik, nekem csak az a gondom ezzel, hogy a server üzemeltetőjének kiadom az összes messenger accountom jelszavát, amit nem szeretnék. Bár másik lehetsőgégként megoldható egy saját bitlbee server létrehozása, nem?
-
Lamellus
tag
-
GAlli
tag
én igy MSN ezek mobilról, javas irc kliens el
-
knajf
senior tag
jó cikk, jó tudni hogy foglalkoznak még ilyennel. az irc az egy jó dolog, de ha irc kliensen keresztül fut, akkor h.h. nincs dcc? szóval meglehetne csakcsak oldani... egy jobb botot belehet egy jó scriptel arra, hogy dcc-t továbbítson. no mind1, csak kifejlődi magát. . .
-
Mijo
tag
Jó kis cikk!
Én alig használtam irc-et, ismerőseim se nagyon, ezért nekem megfelel ez is:
http://www.meebo.com/
Böngészőben fut, Javascriptet igényel. Ha regelsz, megjegyzi az accokat és logol is. Ha jól tudom van fájlátvitel is (feltöltöd hozzájuk, és a linket kapja meg a partner).
Nekem bevált, amíg szarakodott a net.
Üdv: Mijo -
Daanika
tag
lanyok fiuk!
van ilyen skype online alternativa?
-
ReFleXx
addikt
Régóta használom irssi-vel. 1 server gépen berakom screen-be és mindig online vagyok
Bár ahogy néztem mar msn is küld offline üzeneteket like ICQ 10éve -
7
addikt
A Mirandát én is szeretem/szerettem, de a cikk elsősorban nem arról szól. Kérem mellőzni.
(Win alatt még mindig azt használnék)
Az elismeréseket viszont köszönöm, zsebelem befele őket folyamatosan.
-
Kantorpe
tag
Regota hasznalom.
Ganye msnt nem teszek a gepre, ne zabalja a eroforrast meg ontsa a sok szemetet. -
f_sanyee
senior tag
nem néz ki rossznak, de inkább maradok irssi-nél
-
lobz
tag
Udv!
Jol sikerult a leiras, egy megjegyzesem lenne: a 3.1es fejezetben kevered a protokollt az account-al. A protokoll az az msn, oscar, yahoo, jabber. Az account pedig a "felhasznaloi fiok", nem tudom, mi a helyes magyar megfeleloje. A felsorolt muveletek az accountokra vonatkoznak nem pedig a protokollra.
Amugy gratula
-
Misi 007
őstag
Én még mindig aztmondom hogy Miranda forever
Többek közt ezért is: "jelenleg nem támogatja a file-átvitelt"
De azért köszi a cikket! -
VW_Beetle
tag
Ja és GRAT a teszthez
-
VW_Beetle
tag
Nekem nagyon megtetszett főleg hogy mIRC-et és MSN-ent is használok és ez mind a ketőtt ötvözi
-
Lamellus
tag
Szerintem minden Bitlbee-vel foglalkozó cikk elején nagy villogó betűkkel kéne hírdetni, hogy bármilyen IRC klienssel használható, tehát teljesen úgy néz ki ahogy akarod.
Biztos vagyok benne, hogy most is lesz olyan aki csak belepörget a cikkbe, meglátja a képeket és azt mondja, jaj ez hogy néz már ki, nekem ez nem tetszik...
Ez nem kritika akart lenni, örülök az ilyen cikkeknek.
-
VoDaFoNe
aktív tag
áhhá
szal ez az a híres Bitlbee
most már tudom miről van szó
bár nekem nem tetszik.. . megamaradok a ratyi msn-nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest