- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Elvileg van, gyakorlatilag már egy hete 503-at dob
A honlapon jobb oldalt láthatod a BZR logra mutató linket (érdemes a linkre kattintani, a kis box nem frissül túl gyakran). Wilmer, Jelmer és Maurits ott jelzik, hogy mit is változtattak, és a verziószámod alapján vissza is tudod keresni, hogy az általad használt példány pontosan mit is tartalmaz és mit nem
-
7
addikt
Nem tudom, hogy melyik verziót használod, de jó eséllyel abban már nem account del #, hanem account # del a parancs (a szám közvetlenül az account után). A cikk igencsak régi, így a mai verziókat tekintve (különösen a testing branchet) elavultnak számít.
A testingben azóta van twitter, automatikus partnerelnevezés, csoporttámogatás, átalakult a csoportbeszélgetések megoldása, új szobákat lehet nyitni, ahol csak bizonyos kritériumoknak megfelelő partnerek jelennek meg, az accountoknak már szám helyett nevet is lehet adni, a parancsok rövidebbek is lehetnek, máshogy kezeli az away-állapotokat, és még megannyi más újítás, amik szépen lassan kerülnek bele a stable-be is. -
7
addikt
Update: most már a bitlbee támogatja a twittert is
-
7
addikt
Awesome-nál, ha jól tudom, megoldhatók kis ikonok vagy statusjelzők a statusbaron (nem használom, úgyhogy nem tudom, hogyan). A scriptet használva biztos meg lehet jeleníteni egy ikont, ha van üzeneted, csak nem tudom, hogyan lehetne eltüntetni. De ez már tényleg egy awesome-gurunak való móka.
-
7
addikt
A Mirandát én is szeretem/szerettem, de a cikk elsősorban nem arról szól. Kérem mellőzni.
(Win alatt még mindig azt használnék)
Az elismeréseket viszont köszönöm, zsebelem befele őket folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest