Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Megnéztem az utolsó részt is. Tartom magam ahhoz, hogy a 9. rész jobb évadzáró lett volna. Érdekes. Mikor elkezdtem nézni a sorozatot nem számítottam volna rá, hogy idáig egy évad alatt eljutnak.
A Joe-s részt a jó zenével nem igazán értem.
-
66zio
aktív tag
Ma végeztem a 9. résszel is. Nagyon megugrott benne az izgalom. Felért volna egy évadzáróval. Már nem tudom melyik a 7. vagy a 8. elég lapos volt. Nem volt rossz, szívesen néztem, de olyan más volt. Alig várom a 10. részt. 1-2 nap .
-
-
BITBOYS
addikt
Igez, az egy kicsit más, de szintén zseniális
Lehetetlen naponta egyet nézni, főleg ha van időd rá. Rendesen beszippantott ez a sorozat, eszméletlen jó a hangulata.
A 10. részt még tartogatom, valamelyik nap viszont kénytelen leszek belőnihiányérzetem van
mod: bocs a spoiler miatt, bár aki még nem látta úgy se tudja miről van szó
-
66zio
aktív tag
Igen arra. SPOILER Bár így most már kicsit SPOILER.
Érdekel a IT téma, ezelőtt az IT CROWD-ot pörgettem végig. Bár itt nem azon van a fő hangsúly mégis tetszik. Elterveztem, hogy napi egy rész. Erre ma megnéztem hármat.
Sose voltam nagy sorozatos, de most valahogy rám jött. Még nem végeztem, de külön örömhír, hogy lesz második évad is.
-
66zio
aktív tag
A harmadik résznél járok. Eddig imádom. Volt benne egy eléggé WTF rész. Mármint a 3. részben. Mindent a gépért?
-
BITBOYS
addikt
9. rész vége ütős volt, még én is lefagytam
-
ferensz
senior tag
A zenék valóban fenomenálisak és a hangulat is, de szerintem elég hamar egysíkúvá és kiszámítható válik. Egyedül az évadzáróban lévőt nevezném kvázi poénnak, de az sem olyan eget rengető meglepetés.
-
Speeedfire
félisten
Nem tűnik rossznak, lehet bevállalom hétvégén az első évadot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest