- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"ha csomó feltűnési viszketegségben szenvedő, magas önbizalmú, beképzelt, tehetségtelen sztárjelölt van minden hétvégén
...és itt az egész hitelessége is megkérdőjelezhető..."
Nyilvánvaló, hogy nem hiteles. Egyértelmű az is, hogy a sok barmot (jól megfogalmaztad
) csak azért adják le adásban is, mert nézőket vonz. Én is csak az elejét nézem, mert nagyokat röhögök a sok idióta beképzelt majmon.
Szal ezzel fogják meg a nézőket, ezzel csinálnak minél nagyobb hype-ot a dolognak lásd bikicsunáj és így tovább...
Ahogy észreveszem maga a tehetségkutatás az egyik legutolsó szempont ami számítana az egészben.
Az hogy a zsűri is feláll és elkezd ott bohóckodni műsor közben, az meg az egészet komolytalanná teszi számomra.
Ettől függetlenül én is megszoktam nézni, jót röhögök rajta, bírom az érdekes beszólásokat és így tovább. Aztán a vége felé, amikor már csak a jobbak maradnak és jön a drámázás meg a siránkozás meg hasonlók, na azt már nem szeretem.
-
dabadab
titán
Az most tenyleg olyan nagy relevacio, hogy a kereskedelmi TV-k a nezettsegrol szolnak?... Meg az, hogy az ilyen enekeskereso musorok elso koreinek kihagyhatatlan resze az, hogy mindenfele idiotakat hoznak, akiken rohogni lehet (tudod, showbusiness)?
Az autotune-tol meg senkinek sem lesz jo hangja (csak pontos) meg csak kisebb pontatlansagokat lehet vele elsimitani, mert kulonben nagyon feltuno a hasznalata.Csemike: de, o enekel, az autotune arra jo, hogy a hangmagassagot pontositsa (realtime hasznalatban valoszinuleg egyszeruen csak a legkozelebbi felhangra igazitja, azt nem tudom, hogy vibratoval, hajlitasokkal meg ilyenekkel mit csinal)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest