Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
addikt
Titkosítva? Fb van mögötte, sosem lesz az
-
jacis
nagyúr
Hogy tudok WhatsApp fejlesztői verzióra váltani?
-
aujjobba
addikt
Nem, nem lehet.
Nem is lenne szerencsés szerintem, véletlen rossz ujjadat használod és törölsz mindent, vagy magadra hívod a rendőrséget.Nincs ez kicsit túltolva szerinted?

Elrabolnak az a legkisebb gondom, hogy feloldják a telefonom és meglátják a roppant titkos dolgaimat.
Persze nagyonfontos embereknek akik a telón tartják az atomrakéták indítókódját, még akár hasznos is lehet ez. -
ledgeri
nagyúr
Akkor értsd úgy, hogy Modern mobilos ujjlenyomat azonosításnál lehet ujjak képéből származtatott azonosító adatpakkhoz profilt, appokhoz külön ujjak képéből származtatott azonosító adatpakkot rendelni?
Mindegy értem...
Pedig az lenne a jó, hogy ha be lehetne állítani, hogy pl ha A/B/C/stb újjal azonosítom magam, akkor az app/teló normálisan működik / csendesriszt /full blokkol/ stb. Azért az még az "elrabolnak" szituációkban is jól jönne!
-
aujjobba
addikt
Értem, de "modern mobilos ujjlenyomat azonosítás"-ról szólt a kérdés.
"A Biostar 2 egy olyan biztonsági rendszer, amit a világ számos pontján használnak az épületek védelmére." - nem tudom ez a biostar2 milyen módon tárolja az adatokat, de mobil operációs rendszerekben nem képeket tárolunk.
-
aujjobba
addikt
Nem, a rendszer tárolja az ujjlenyomatod (vagy akár többet ha többet regisztráltál).
Appon belüli azonosításnál ezekkel tudsz feloldani, rendszerszintű a dolog.Valójában sosem ujjlenyomatot tárolnak (a képet), hanem matematikai módszerrel kiszámolnak belőle egy számértéket. Amikor később használod a leolvasót, csak újra kiszámolja ezt, és ha egyezik a tárolttal akkor bemehetsz.
Nem tárolja/továbbítja sehova az ujjad képét vagy rajzolatát. -
ledgeri
nagyúr
Modern mobilos ujjlenyomat azonosításnál lehet ujjakhoz profilt, appokhoz külön ujjat rendelni?
-
Ricardo
titán
Biztonság és a face egy hírben? Vicces.
-
pusszycat
nagyúr
Ez a Zuckerberg most meg lenyúlná a fingerprintem.
-
MikeWazowski
veterán
Telegram.
-
aujjobba
addikt
Túl van ez a privacy dolog lihegve, de erősen.
Felhördül ezeken a nép, miközben a nagytöbbség minden adatát, fényképét, hozzászólását publikusra hagyja a facebook-on.
Bejelentkezés nélkül simán el lehet olvasni komplett komment szálakat, nézegetni a hozzászólók publikus fotóit, profiljait, alig néhány van kiszűrve ami nem látható.
Ugyan hagyjukmá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már megvan neki.