Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
hakos1987 #211 üzenetére
Abban azért nincs teljesen igazad,hogy Te csak a cikket kritizáltad, mert nem azt írtad, hogy pl szarul néz ki a szövegszerkesztésed, hanem hogy milyen hülyeséget csinált! Tehát a döntését kritizáltad és az már más tészta! Olyan, mintha írnál az új Maseratidról és én meg azt írnám, hogy ennyi pénzért vehettél volna Porschet is, tehát maga a mentalitás, az ami itt gond.
Sokszor én sem írok egy-egy blogba, mert nem értek vele egyet, de mint tartalmat vagy külalakot nem tudnám kritizálni, az rendben van.
A 211-es hsz miatt nincs sok barátod ám!
-
-
Elmör
őstag
Sajna ebből a tesztből is látszik, hogy a Vista még mindig eszi a gépet, de nagyon!
Ezért is nem váltok Vistára. Az alap eredményed totál ugyanaz lett, mint az enyém XP alatt a 8800GTS-el. A felbontásunk megegyezik és a beállítás is. Még elgondolkoztam azon is, hogy a proci sem foghatta vissza, nálam az E8400 3,6-on ment. Ezzel nem leszólni akartam a tesztet, csak nagyon meglepődtem, de hát ez a Vista bűne szvsz. -
Elmör
őstag
Jól osszeszedett cikket sikerült csinálni Beo!
Akik nagyon lehúzzák a GTX260-at, azoknak üzenem, hogy nézzék majd meg az év végi játékok tesztjeit. Lehet meglepetés fogja őket érni!Én bevallom, hogy nvidiás vagyok, még egy ATi karim sem volt, de nem is bánom!
Ha a 4870-re veszek egy jobb hűtést, akkor már ott vagyok majdnem, hogy GTX260 és azért ezzel is el lehet játszani.
Annak örülnék a legjobban, ha lenne egy GTX280 OC-s teszted is. (gondolom Te is örülnél)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest