Keresés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

B@sszátok meg, hagyjátok már a szerzőt lógva. :( Komolyan egyeseknek nincs itt érzékük az értelmezéshez, vagy egyszerűen csak szimplán ostobák/buták/kretének/értelmileg retardáltak, hogy megértsék: saját tapasztalatokat ír a szerző. F@szomat nem érdekli, egyes értelmi analfabétáknak a hőzöngése, akik szapulják az NVidiát (ezért, azért, amazért és közben egy idegen nyelvű cikket sem tudnak elolvasni, de hát hogyan is, ha még a magyar nyelv értelmezése sem megy nekik), mert egyszerűen nem erről van szó. A világ nem fekete-fehér, mintahogyan a cikk sem.

Nem baj, ez is rávilágít arra, hogy kivel lehet itt értelmesen eszmét cserélni és kinek használna egy villanykezelés......

• Superman

nagyúr

Ezt komolyan nem értem. A kolléga azért írta a cikket, mert vett egy kártyát és letesztelte a saját gépén, nyilván egyéni szemszögből választva hozzá tesztprogramokat/játékokat.

Erre jön a csúsztatás, az NVidia-ATI front. Ez a kutyát nem érdekli ebben a helyzetben. Speciel engem is érdekel, ha egyesek vesznek egy hardvert és letesztelik. De ebből nem fogok olyan következtetéseket levonni, amilyeneket egyesek itt, nem fogok flamelni, mert semmi értelme. Persze mindig ez van, ha valaki ír ide egy cikket. Személyeskedni viszont nem kéne.

Beowulf kolléga: jó írás, szépen tagolt, én élveztem a beszámolót. :)

Aktív témák