- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
B@sszátok meg, hagyjátok már a szerzőt lógva.
Komolyan egyeseknek nincs itt érzékük az értelmezéshez, vagy egyszerűen csak szimplán ostobák/buták/kretének/értelmileg retardáltak, hogy megértsék: saját tapasztalatokat ír a szerző. F@szomat nem érdekli, egyes értelmi analfabétáknak a hőzöngése, akik szapulják az NVidiát (ezért, azért, amazért és közben egy idegen nyelvű cikket sem tudnak elolvasni, de hát hogyan is, ha még a magyar nyelv értelmezése sem megy nekik), mert egyszerűen nem erről van szó. A világ nem fekete-fehér, mintahogyan a cikk sem.
Nem baj, ez is rávilágít arra, hogy kivel lehet itt értelmesen eszmét cserélni és kinek használna egy villanykezelés......
-
Superman
nagyúr
Ezt komolyan nem értem. A kolléga azért írta a cikket, mert vett egy kártyát és letesztelte a saját gépén, nyilván egyéni szemszögből választva hozzá tesztprogramokat/játékokat.
Erre jön a csúsztatás, az NVidia-ATI front. Ez a kutyát nem érdekli ebben a helyzetben. Speciel engem is érdekel, ha egyesek vesznek egy hardvert és letesztelik. De ebből nem fogok olyan következtetéseket levonni, amilyeneket egyesek itt, nem fogok flamelni, mert semmi értelme. Persze mindig ez van, ha valaki ír ide egy cikket. Személyeskedni viszont nem kéne.
Beowulf kolléga: jó írás, szépen tagolt, én élveztem a beszámolót.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged