- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
balazs1022 #60 üzenetére
Ennek az ára igencsak tükrözi a hangját, tehát nem csináltál rossz vételt, de ne akarj ebből többet, mert a világ zárva marad előtted (és ne egy roszabb hangú IEM-ből, vagy MM-os Beats-ekből következtess mobillal meghallgatva) hangban nagyon sok jobb fejes van, akár a Maxell Pro Studio-val kezdve, vagy a szemléletváltó Philips SHP-5401, aminek szintén vannak hibái, de 8e Ft-os áráért olyan kapukat nyit ki, ami 50e Ft-ig előrevetíti, hogy mi minden lehetséges még egy fejhallgatótól. Aztán persze ha meghallgat az ember mégmagasabb kategóriásakat akkor megint megért pár dolgot, hogy ahaa! Illetve tanul a füle, hogy mi minden lehetséges, mi mindent tud megkülönböztetni. Plusz beleszól a meghallgatásba a fáradtság, izgatottság, zaj, koncentrációs készség, emlékezet, stb-stb Én mindig azt mondom, hogy egy meghallgatás nem meghallgatás, de még kettő is véleményes.
-
.DLL
veterán
válasz
vodkaboy22 #18 üzenetére
Szóri, nem akartam tapintatlan lenni.
-
.DLL
veterán
válasz
vodkaboy22 #16 üzenetére
Ez így kirészletezve elég hasznos infó!
Ha érted mire célzok
(egy blogbejegyzés kódszámokkal, leírással?)
-
.DLL
veterán
Egyikük sem NC-s, elektronikás.
A fejhallgató részük ugyan az, csak a kábel más, a K551-nek 1 méteres mikrofonos (TRRS jack) a kábele mobilokhoz, de egy TRS aljzatban annál is egyenes az út a hangszórókig.
Viszont az, hogy a DT770 Pro-t már ismerted, ez jogos indok, én sem vennék fejes meghallgatás nélkül.
-
.DLL
veterán
Fura, nekem a tizenéves DT331 vékony kábele nagyon fitt állapotban van, volt hogy esett le a fejes, és a kábel tartotta meg, na mondom ennek _most_ van vége, de nem még ma is hibátlanul működik.
Cikk: jó volt, köszönjük, és azért befért még egy kis audiofülkedés is.
AKG K550/551-et még meghallgathattad volna, ott a közepek is nagyon rendben vannak! Az 551 pl. elég változatos áron kapható, néhol 70k, néhol 30-ért kisöprik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest