- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Nem értek egyet teljesen. Megesett, hogy nem kis stúdióban (most direkt nem írok nevet) ezen a fülesen lehetett meghallani először nagyon apró pattogást, aztán kiderült, hogy két eszköz között kicsit elszállt a szinkron. Pedig nem kakiból volt a lehallgatás egy lábosban ülve, elhiheted. Erre értem, hogy részletes, hogy bármilyen hangos is valami, mellette megmaradnak a halk részletek is. Továbbá ott van az esős példa is.
Frekivátvitel görbe meg ahány mérés, annyiféle jön ki. A 10 kHz körül a kiemelés általános, kvázi minden fülesnél van (ebben a kategóriában), fektesd rá egy hangosságérzet-görbére, és meg is érted, hogy miért. Ráadásul minden hallgató füle egyedi, engem nem zavar a hangja, pedig már hallottam elég sok fülest, dolgoztam is jó párral.
A 3-4 kHz körüli középhiány ellenben engem is zavar, de fogok párnát cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest