- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-o-t-y
tag
Szinte semmit nem bír ki víz alatt az u11, én teszteltem két naposan egy medencében, utána szidtam is a fejem. Úgy beázott hogy mikor kihúztam sim tálcát abból is csepegett a víz.Megmondom őszintén engem ez a reklám is befolyásolt mielőtt bevittem a vízbe, azért ha azt kibírja vagy csak a felét amit ott, akkor baj nem lehet, de. Visszaküldtem, ők visszaküldték, hogy nem rendeltetésszerű használat, de ezalatt 2 hét elment, miközben tökéletesen kiszáradt és azóta is hibátlanul, maradandó nyomok nélkül működik
Lehet csak úgy vízálló, hogy baja nem lesz, de beázik
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az illetékes brit hatóságok félrevezetőnek ítélték a HTC U11 reklámfilmjét, amit a gyártó azonnali hatállyal vissza is kényszerült vonni.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest