- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
törölt tag
válasz Fiktivlife #4 üzenetére
Azzal nem lehet, mert rezsiválság van. A 60W-os töltő sokat fogyaszt a Samsung 23W-os töltőjéhez képest .
-
doooo
veterán
válasz Bandetad66 #32 üzenetére
De tényleg... ezt a teljesen légből kapott kifogást sem hallottam még (most azon túl, hogy a fizika törvényei nyilvánvalóan kihatnak a dolgokra).
[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Bandetad66 #32 üzenetére
A Nikon P1000 128x opti zoomját én is ki tudtam tartani, milyen érdekes mi?
Na ott kezdődik a "minőségi" nagy zoom fotózás amiben rendes opti stabi van nem csak ilyen játék mint a telókba.
Na de most lépek is gyorsan innen mielőtt elkezditek megmagyarázni, hogy a teló egy profi fényképezésre szánt eszköz.
A kézremegésről meg csak annyit, hogy ha nekem parkinzon kórom van akkor a munkatársam kezeinek amik látványosan remegnek nem tudom mi bajuk.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Amúgy nekem is tervbe van az átállás Ápülre.
Főleg az üzemidő és a smooth felhasználói élmény miatt.
Egyedüli előnye az Ultrámnak talán a 10x opti zoom ami minőségi fényképezésre alkalmatlan ha csak nincsennek acélból a kezeid és meg tudod tartani rezzenéstelenül fényképezéskor.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Érdekes nekem elég a 25W is sőt teszek erre még egy lapáttal, otthon csak vezeték nélküli töltővel töltöm az Ultrámat még is elégnek tartom a töltési idejét.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
-
Essentials
aktív tag
Ez tipikus Samsung púposkodás, ráadásul az ehhez hasonlókba már többször is belebuktak a múltban, úgy hogy töröltek is tartalmakat a social mediaból. :D Mindenki úgy boldogul ahogy tud, és mindig az kiabál, akinek a háza ég! Az évi 1 iPhone bemutató mindig felizgatja a gyártókat, elé- és utána nyomulnak saját bemutatókkal, ( lásd idén a Huawei 09.06-ra ) kommentelik, vagy komplett videó sorozatokat gyártanak, mint a Sami. Az már más kérdés hogy 15 éve ez megy, mégis a legtöbb androidos csúcstelefont értékesítő Samsung elad 10 milliót 1 év alatt a friss foldokból, és kb 20-at a friss S/Note sorozatból, addig az Apple elnyom az aktuális iPhone-okból 150 millát ugyanezen intervallum alatt. 😬 Szóval érthető az izgatottságuk, Almáék egy évben egyszer kopognak, mégis a következő év őszéig stabilan viszik a csúcstelefont vásárolni hajlandó ügyfelek 3/4-ét évről évre.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Mészike87 #17 üzenetére
Ha ennyire amcsifóbiád van, akkor már igazán vehettél volna észak-koreai telefont, mert ha nem lett volna az usa, a jelenlegi Dél-Korea sem nagyon létezne
nekem sem szimpi, hogy az usa önjelölt csendőrt játszik, plusz az ő általuk csúcsra járatott kapitalizmus miatt (is) van ekkora szarban a világ, de ezért nem az Apple a hibásThe Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
doooo
veterán
válasz Fritz Teufel #8 üzenetére
" Arról nem is beszélve, hogy a legjobb tizenöt készülék között nincs is Samsung termék, a kamerafotózást illetőleg, az Apple az első tízben két készülékkel is mutatja magát. "
Ugye nem valami DxO lista ez? Mert akkor annyit ér, mintha nem is lenne. Erre soha ne alapozz, már csak magad miatt se. Aki azt mondja, hogy az S22U/S21U nincs a mobilfotózás első 15 készüléke között (ellentétben random, huszadrangú kínai mobilok ott trónolnak (nem, nem a valóban kiváló Mi11U-ra, meg hasonlókra gondolok); nem akarok most újra ránézni arra a viccoldalra, de tudom, hogy miket szoktak piedesztálra emelni), az szimplán hazudik. Pláne ha az Apple ott van 2-vel is.
[ Szerkesztve ]
-
-
sixpak
nagyúr
lol.
Ilyet sem minden nap olvasok.
Meg sem kérdem mely médiumokból ömlik ez a fos, amit magadénak érzel.
Én kifejezetten kedvelem Amerikát, de mégis koreai telefonom van.Amúgy a cikkben említett 200 mpxl-es szenzor is Samsung, ha jól tudom.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Atee94
tag
MeRT a DÉl-KOreaiaK feNEkét NEEEEEEEEEEEEEM az AMERIKaiak védik ÉsZakkal SZemBen, NINcseNek szÖvetSégben, fUUUUJ AMEriKa, ez meLLetT jó aZ ELFogulT ÉRtéKelÉs, PluSZ a CSúnyA SamSUNG nem RAK el AMEriKai "péZT". FŐleG NeM ad El KijELZŐT az APPLenak.CsÚnya,FÚj
Japán, Szingapúr és Dél-Korea az Egyesült Államok csendes-óceáni szövetségesei és felügyeleti partnerei, nevezetesen Japán, amelyről régóta ismert, hogy információt oszt meg az államokkal.
Edit:https://re-date.com/erforrasok/az-ot-szem-kilenc-szem-es-tizennegy-szem/ (Forrás)
[ Szerkesztve ]
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
Mészike87
csendes tag
Most vettem S21fe-t, gyönyörű képek, nagyon szép videók, jobb fotó az ájfón 13nál, gyors rendszer, biztonságos.
Ájfónt sose fogok venni, utálom az amcsikat úgy ahogy vannak, politika okokból csak, (minden az amerikaiak miatt van, mindíg háborúznak más országokban stb).. na mind1 pedig tetszett a sima 13as 6.1colos ájfón, de inkább maradok a Koreai gyártónál, ájfos sose kell, nem fogom pénzzel tömni az amcsik almás cégét..[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Igen, ez jó felvetés! Ezért került nálam képbe a Galaxy leváltása. Kiakaszt, hogy mennyire érzékeny a térerő akár csak az időjárásra is. Ugyan ott ülök az irodában nap mint nap és egyszer van térerő, egyszer nincs. Észrevettem, hogy ez a kinti idő függvénye.
A DeX nagyon hiányozna, az nagy királyság, arra az Apple-nak valóban nincs semmi válasza. Pedig a bivaly erős procit remekül ki lehetne aknázni egy asztal funkcióval. Itt még meg is lehetne előzni a Samut, hiszen nem minden alkalmazás képes az asztali funkcióhoz megfelelően alkalmazkodni. Nem minden alkalmazás gyártó írja meg ezt a funkciót is. Persze lehet kényszeríteni, de nem minden alkalmazás kényelmes ekkor. Számítógép hiányában két hónapig ez a megoldás húzott ki a csávából, úgy hogy a Word-Excel-Powerpoint kombó is működött. Az Aple-nek megvolna az az előnye, hogy az alkalmazás gyártókat pikk-pakk rá tudnák venni a funkcióhoz való alkalmazás készítéshez.
Mivel ilyen lehetőség nincs, nagyon kell magamat győzködni a váltásra :s
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Yeffy
veterán
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
A töltőnél is fikáztak egyik ősszel, aztán következő év elején ők is kivették.
ugyanezt megcsinaltak a notch-al is, egy amugy sztem vicces reklamkampannyal, meg asszem' a jack-el is. aztan latjuk, h a kovetkezo evben segget csinaltak a szajukbol. nem is egyszer. rotflszerk.: most latom, irtak masok is, mea culpa!
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
mdraco
őstag
Exynos-al nem akar dicsekedni? Szemben az A15/16-al.
-
Fecó 11
tag
Majd az Iphone megjelenése után meg törli a videóit ahogy már párszor már megtette( jack, töltőadapter kihagyása..stb)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz aprokaroka87 #10 üzenetére
Persze, hogy nem. Arra mindenesetre jó, hogy kihasználják a lehetőséget és nyomjanak egy reklámkampányt a tájékozatlan vásárlóréteg felé.
Más: fentebb kamerafotózást írtam, de ez így nettó baromság, mobiltelefon fotózást akartam.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
aprokaroka87
nagyúr
Az ilyen vicceket elég nagy eséllyel az Apple sem veszi komolyan:)
-
roli543
őstag
Volt több notch-os készülékuk, U- meg könnycsepp is. Most meg TabS8. Szóval öngól.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Fritz Teufel
addikt
Eddig 24 évből kb 14 éven keresztül Samsung telefonjaim voltak és most is az van. Ettől függetlenül egy olyan készüléket cikizni ami még meg sem jelent és nem is tudjuk mire képes, elég nagy mellényt igényel. Arról nem is beszélve, hogy a legjobb tizenöt készülék között nincs is Samsung termék, a kamerafotózást illetőleg, az Apple az első tízben két készülékkel is mutatja magát. Gondolom a 14 meg ennél csak jobb lesz...
-
roli543
őstag
Amikor kijött a notch fricska, aztán ők is elkezdték… nagyon jó termékeik vannak, de ilyen marketing szempontból nevetséges az, hogy folyton bele állnak az Apple-be majd ők is ugyanazt csinálják. Szánalmas.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Fiktivlife
tag
Inkább a töltés gyorsaságával fikázzák már egymást
-
da.
tag
jesszusom... nyilván kismillió usernek jobb lehet egy samu. oké.
de merhogy 108 mp? és mer' holdfotó? hát ez fantasztikus. -
senior tag
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Ja hát vicces ez a Samu, anno még a jack elhagyását is nevetség tárgyává tették, most meg
Bezzeg a töltési teljesítménnyel nem csinálnak f@szméregetős videótThe Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
bollokcs80
Korrektor
A töltőnél is fikáztak egyik ősszel, aztán következő év elején ők is kivették.
Kinek a Samsung, kinek az Apple. Ez is, az is jó, csak másképp és másoknak."Legyen békesség köztünk mindenkor."
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...