- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
himpike
aktív tag
Fene tudja, a Samsung annyira túlárazott hogy 40% kedvezmény alatt el se gondolkodnék rajta... Ráadásul az amoledesek csúnyán be is égnek pár év alatt, jellemzően a billentyűzet marad ott háttérnek. Olyankor már eladni se lehet, max rádiónak meg ébresztőórának használni...
-
Ezt az "annyi pénzért én autót veszek" szöveget nyugodtan el lehet felejteni. A használt autók ára a mobiltelefonokhoz képest dupla gyorsasággal emelkedett, ma félmillió Ft-os keretből (vételár, plusz átírási sarcok, plusz ráköltendő javítási összeg) egyszerűen nem tudsz olyan használt autó venni, amit át tudnál tolni a következő műszaki vizsgán
-
badacsony
őstag
És itt még nincs megállás, további áremelkedés várható. Aztán majd egyszer csak hirtelen visszazuhannak a fél-egy évvel ezelőtti szintre.
-
A töltő rémlett, a kábelt nem tudtam. F.sza, mert az új telók töltő nélkül drágábbak és sz.rabbak az elődöknél...
Ezt vajon a jótöltős xiaomi is követni fogja? Igaz, soká még az a52s-em cseréje (nagyon), de a láma 15W-os csamcsung töltőt azért szívesen cserélném majd valami komolyabbra.
-
DraXoN
addikt
válasz
t72killer #40 üzenetére
Azt tudod, hogy a legújjabb eus döntés miatt 2024től se töltő, se kábelt nem lehet majd adni egyik telefonhoz se? Bár látszólag a gyártók úgy is ebbe az irányba mentek.
Donki Hóte:
Már aki elfogadta, hogy fél milla a csúcs telefon... annyiért én autót veszek, ahol lakok drágábbat nem is érdemes a környékre (lehet úgy is összetörik 2-3 éven belül, de minimum meghúzzák más parkoló autók... szar környék na..) -
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
Felőlem aztán erre a raktárkészletre rárohadhat a műanyag lakat is...
-
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
Menni fog, nem akarásnak nyögés a vége. Az A*3 sorozattal (exyfos+nincs jack+nincstöltő, mindez masszívan drágábban az A*2(s) sorozatnál) óriási bakot lőttek. Aki telót akar venni, annak mindnek tanácsolom, h vegyen egy raktáron felejtett a52s-t, rakja egy tuti tokba és vigyázzon rá amíg tud. A multik keményfejűek, minimum 2-3 generáció csőd kell ahhoz, h újra normális vételt tegyenek az asztalra.
-
Hülyék lennének árat csökkenteni.
2 éve azt szajkózzák, hogy csipphiány van, a gyártási költségek megnőttek, mi vevők meg bevettük ezt a maszlagot, elfogadtuk, hogy egy csúcstelefon félmillióba kerül.
Ha most árat csökkentene a Samsung, akkor az egész eddigi erőfeszítése menne a kukába.
-
A probléma kezelésére a piacnak jól bevált eszköze van: árat kell csökkenteni. Ha nem tetszik, lehet selejtezni.
-
cosworth
csendes tag
válasz
andersen32 #21 üzenetére
Javaslom olvasgass többet az S22, S22 Ultra és a Best buy topikokban a mindenki számára elérhető kuponokról és egyéb kedvezményekről, akkor nem leszel ennyire elveszett.
A Samsung.hu-n ebben a pillanatban is elhozató az S22 (ráadásul a nagyobbik 8/256-os) 256.042 Ft-ért és ajándék Buds2 is jár hozzá. De két hete ennél jóval nagyobb akció volt.
-
válasz
Donki Hóte #34 üzenetére
Így bizony. Az inflával, rendelkezésre álló költőpénzmennyiség csökkenésével az tuti, hogy a hulladék sok gyártó nyakán fog maradni, a túlárazott hulladék meg pláne.
-
-
Gondolom nem A52s ragadt be
. A hulladékot (a53, a33) meg le se kellett volna gyártani, hanem pl némi környezettudatosságot mutatva a 6-8évig simán elélő modelleknek megnyújtani a supportját.
#27: egyetlen normális ár/érték modelljük van - vagyis volt - az elmúlt évben, az a52s. Az utód máris drágábban gyengébb-szarabb. Korábban az s20 fe 5g volt egy értelmes példány, de ahogy forszírozzák az exyfos SoC-t, fehér holló jó telót kifogni náluk. Samsungom van, de a fentiek miatt kb 5évente cserélek csak.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Pont erre gondoltam én is...
-
Most akkor tessék eldönteni, hogy csipphiány van, vagy sokmillió telefon rohad a raktárban?
Tudom, hogy mindkettőnek az a következménye, hogy egy ezévi telefon sokkal többe kerül, mint egy tavalyi szériás (lásd A53 vs A52s), de nyugodtabban alszom, ha tudom, hogy ennek mi a valós oka
-
Wallasz
csendes tag
Akkor Nokia, az ad:DD
-
Wallasz
csendes tag
A Samsung telefonjai a középkategóriában rendkívül túlárazottak, és a villogásfaktor sincs meg bennük. Talán ez az oka. A hű milyen Samud van? kérdésre a válasznak sziszegő hanggal kell kezdődni, egy Asitással nem veszel le senkit a lábáról. Viszont legalább kétszer olyan drágák, mint a hasonló specifikációjú Redmik például.
-
sixpak
nagyúr
válasz
andersen32 #21 üzenetére
De volt, én is gondolkodtam egy S22 ultrán, de fél éves sincs az S21 ultrám, úgyhogy inkább kuponoztam egy Galaxy Watch 4 Classic 46mm-t, 64 ezerért.
-
andersen32
csendes tag
-
mjani1172
addikt
válasz
razorka777 #4 üzenetére
Sajnos pont van benne logika.Ahogy az élelmiszerben is.
-
Landro
tag
A korábbi, még olcsóbb alkatrészárakon összerakott telefonokat szeretnék a mostani magasabb árakon eladni? Ez az igazi extraprofit. Lehet, hogy szándékosan növelik a raktárkészletet, mert tudják, hogy a jövő hónapban még többért tudják ugyanazt eladni.
-
Patrik.Varga
tag
Miért nem lepődöm meg.
- A gazdaság egyre több orszgában döcög
- A mobil gyártók évek óta nem jönnek elő valóban hasznos újításokkal
- A fogyasztók ugyan nagyon lassan de kezdenek tudasobakkal lenni
- A valóban jó ár/érték arányú középkategóriás telefonok kihalófélben (Xiami is elszáltt, már a holdról is látni :-D)
- Elmebeteg módon elszálltak az árak. Irreális már már (lepusztultbabb) használt autó árát is elkérni egy-egy telefonért. -
cosworth
csendes tag
A Samsung.hu legutóbbi akciója valóban eléggé erősre sikerült, fateromnak az S21 FE 6/128 volt 119e, nekem meg az S22 8/128 került 181e Ft-ba. De utólag láttam, hogy az S22 árát 171e Ft-ra is le lehetett kuponozni a felületen.
-
Neurotoxin
őstag
Én is kb 4-5 évente cserélek. Amíg volt WP, akkor évente cseréltem. Egyszer volt még a jó Froyo-val Samsung Ace 1-em, nah ott ki is szerettem az Androidból. Mióta iPhone-t használok lenyugodtam, az első generációs SE-t 2016-ban vásároltam, majd 2020-ban odaadtam édesanyámnak, aki azóta is használja egy új képernyővel. Abban az évben vettem egy kifutó XS-t (ami most lett 2 éves), köszöni, jól van, de nem is tudnám mire lecserélni, egyszerűen nem vagyok hajlandó egy 12/13 Pro-ért 300-500e Ft-ot adni, eszetlenség lenne, őrület! Az autóm ér ennyit...
-
babkukta
senior tag
Akkor érthető, hogy miért próbálja meg 1-2 gyártó ugyanazt a telefont eladni egy picikét módosított - frissebbnek, újabbnak tűnő - névvel
Felőlem rájuk rohadhat az összes, amilyen árakat diktálnak mostanság. Majd lesznek ezek olcsóbbak
A piac dönti el az árakat, nem ők. Csak sajnos eddig volt piac, mindegy mennyi volt az ár
-
Tigerclaw
nagyúr
En 4-5 evente cserélek csak es nem érzem közben hogy lemaradtam, kimaradtam valamiből. Egy is sokkoló, hogy mennyibe kerül egy közep/felso kategóriás iPhone. Ha nem lennek kötve ehhez a platformhoz, vígan ellennek egy 100k alatti androidos telefonnal es sok tekintetben meg többet is kapnek harmadaron.
-
joey04
titán
válasz
razorka777 #4 üzenetére
260k körül lehetett s22 ultrát venni.
-
razorka777
veterán
Még véletlenül se adják olcsóbban, a raktárba rohad.
Ez olyan, mint némelyik élelmiszer bolt.
Nem adja olcsóbban, inkább kidobják.
Fu*king logic. -
Tigerclaw
nagyúr
Rohadjon is rajuk a sok méregdrága elektronikai hulladék. Az Apple-re is. Az EU megpiszkálhatna azt is, hogy a kiegészítőinek es szolgaltatasainak egy része csak a saját eszközeivel kompatibilis, vagyis egyre szalon koti magához az ugyefelek, ami komoly versenykorlatozo elem.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Igen. Jó akciókat lehet most kifogni.
-
bollokcs80
Korrektor
Lehet, hogy emiatt (is) vannak mostanában jobbnál jobb akciók a magyar Samsung oldalon is? Én is így zsákoltam most be egy mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest