- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
arabus
addikt
Ez is teljesen eredeti.
Hidd el nem is véletlenül került a netre.
Egyrészt élesben tesztelik rengeteg hardveren másrészt megnézik mi a vélemény a kinézetről.
Persze az sem biztos hogy csak ez az irány létezik és ha ez nem jött volna be akkor a bejelentésen egy másik irány lép életbe.
Az meg hogy majd egy ujabb verzióból (ami biztos hogy készül már ezerrel és lehet péntekre ki is tolják) könnyen kigyomlálják a 10-es utalásokat.
Mindjárt példának itt is van egy 11 SE verzió ez is teljesen eredeti csak más irányelvet követ,persze azt gondolom hogy a kinézet és a megvalósitás kellemes úgyhogy nagyjából a kinézet igy marad.
Tuti hogy októbertől hamarabbi start lesz hiszen nyugodtan lehet mondani hogy kész OS.
Bizonyos új hardverek megjelenéséhez ennek már késznek is kell lenni hamarabb.
Tippre legkésőbb szeptemberi start. -
aszti75
senior tag
Na kérem......
Át gondolván az egészet és logikát követve feltettem a Windows 10-et a notebookra.Majd aktiválás és a letöltött ISO,amit kiírtam bootolható pendrive-nak,abból frissítésként raktam fel a 11-et.Tökéletesen működik.Aktivált,defender is fut és rendesen jönnek a frissítések is,amik kellettek a hw-hez+ frissült a vírus adatbázis is rendesen.
Szerintem egész jól használható.Kicsivel gördülékenyebbnek érzem,mint a 10-et -
Zoz
őstag
Windows 10 topicba már tegnap került fel olyan telepítő, ami nem kötekedik ilyen hülyeségekkel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest