- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nem feltétlenül a számítási mód változására gondoltam, de pl. lehetne egy egyre növekvő küszöbérték, aminél kisebb objektumokra nem számol(mármint azokon kívül, amik a LOD/látótáv miatt amúgy is eltűnnének). Gondolom emellett még jó pár ray-tracing specifikus paraméterrel lehetne babrálni, de nem értek hozzá eléggé hogy pontosabbat mondjak, csak úgy common sense alapján gondolom, hogy biztos léteznek ilyenek...
-
Kansas
addikt
Csak szerintem tolták túl az effekteket a videóban?
Értem én, hogy techdemó, de akkor már mindennek sziporkáznia kell, mint művámpírnak a napon?Nagyon remélem, hogy valós felhasználásban nem így fog kinézni... az NV mintaképeket látva talán nem alaptalanul.
(#4) ribizly: én már 60fps-sel kiegyeznék... akinek valóban jól jön a 100fps, annak amúgy sincs ideje a fényeffekteket bámulni. Amúgy sincs sok értelme nagy területre full részletességgel alkalmazni, inkább LOD-fázishoz kötve a textúrával együtt butítani.
@Abu, szerinted nem lehetséges, hogy ez "összeakadna"(artifactokat produkálna) a tesszellációval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest