- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
Akkor vegyuk sorra.
A pulzusmerest illetve az alvast mar irtuk tobben hogy semmire nem jo.
A lepesszamlalo ugyan annyit er mintha a telo a zsebedben van. Persze lehet jonni azzal hogy de ha nem tudod magaddal vinni a telefont. Igen, ha valaki egy szal tangaban akar futni es nincs karpanros telefontartoja, akkor jo, cserebe a tavolsahot saccolja (csak mondjuk 7 km-en 1 km-t teved plusz minusz), es bukod az utvonal visszanezest.
Notification-ok, mint mondtam csomoszor zizeg a karodon, de nincs semmi. Ha megis jon valami, es meg akarod nezni az oran, mire kitapicskolod mar reg megnezted telon.
Uzenetek(email, sms, facebook stb):
Ekezet nincs, ahelyett negyzetek vannak. Nekem nem lenne gond, ekezet nelkul irok telefonon, viszont rendszerint nem a sajat iromanyaimat kuldik nekem, es sokan irnak ekezettel.
Nem mintha kenyelmes lenne ekkora kijelzon olvasni, ezert rovidit is. Magyarul a "koszonom megkaptam az uzeneted, de elfelejtetted hozzavagni a csatolmanyt" uzenetbol.annyit fogsz latni, hogy "koszonom, megkaptam.az uzenetet...".
De mire ezt vegigscrollozza neked es az utcan setalva olvasod tuti nekimesz egy villanyoszlopnak.Hivasfogadas: headsettel nem lenne rossz, de olyan prima az erintopanel rajta hogy amig probalod huzigalni, lutri hogy felveszed vagy kinyomod.
Zenevezerles: a fenti erintopanel erzeketlensege, illetve a kijelzo merete miatt inkabb vegighallgatod az aktualis szamot mint hogy ezzel probald tovabbnyomni. A hangerovezerles plane eselytelen.
Van meg mas funkcioja amit kifelejtettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest