Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig egy ipad mini méretű tabletnél ha lenne rajta csomó hátlapi kamera akkor (jó szoftverrel) brutál jó képeket lehetne vele csinálni és arra szerintem egész sokan rákapnának.
Azért azt ne felejtsük, hogy nem csak hülyén néz ki tablettal fotózni manapság, de az is sokat számít, hogy nem készít olyan jó képet, mint a telefon ÉS ugye nem olyan kompakt. -
Igazabol viccnek szantam, persze idovel el is szeretnem adni oket.
Remelem senkit se bantottam meg
-
Pro 3 ota mindegyik kompatibilis mindegyikkel, csak 1 generaciovaltas volt. (Wacom->n-trig)
Az, hogy az ujabb toll jobb szerintem abszolut oke, plane, ha mukodik a regebbin.Na mert olyat csinaltak a surface-nel, hogy a frissen kiadott gep csak a 2 evvel korabbi tollal mukodott?
-
Azt viszont fel nem tudom fogni, hogy miért kell 2 különböző pencilt fenntartaniuk, hogy miért nem lehet a legújabbat belepaszírozni? Egész egyszerűen nem hiszm el, hogy bármennyivel drágább lenne nekik, viszont így csomó inkompatibilitást vesznek a nyakukba, amit a felhasználó fog megszívni.
-
Mindenki vegyen helyette Surface Pro-t
Ugyanitt Surface Pro eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged