- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Csak arra lennék kiváncsi hogy akkor ezekbe a videókba milyen telo volt? vagy ha ez így működött akkor miért vetették el, mert nem 1 videó van ahol látszólag teljesen jól müködik, most találtam 1 számomra újat, ezt eddig még nem is láttam. Vagy ez majd valami tök új Oppo lesz, mert nagyon nem értem mire volt jó ez a átverés, pláne hogy Oppo azért nem 1 kis ismeretlen cég, ők nem szoktak kamu videókat csinálni...
-
Nwis86
aktív tag
Hát nekem ez most nagy csalódás
Hardveresen nem rossz, de manapság kismillió jó telo van, én elsősorban a keret nélküli kijelző miatt vártam, valami hihetetlenül jól néztek ki a "kiszivárgott" képek videók, ennek de most a végleges valódi telefon közel nem néz úgy ki, sehol nincs a keret nélküli kijelző. Megnéztem 3-4 videót és igaz hogy maga a fém keret vékony kb 1 mm, de utána beljebb ott a fekete sáv, a valódi kijelző 2-3mm-el beljebb kezdődik, így semmivel nem vékonyabb a keret mint bármely más telónál... Pedig a korábbi videókba így nézett ki, de így most legalább nem bosszankodok rajta hogy drága, mert így már nem is kell
[link1]
[link2]Talán majd a Nubia Z9 olyan lesz amilyenek az Oppot vártam... De erről meg sehol nem találok rendes infot se árat, mindnehol csak a Z9 mini més max van, de ezek hagyományos keretesek....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest