Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz
blade zte
üzenetére
hát nekem a gizmós tesztből egyedül a meizu mx tetszik jobban, tényleg szép ez az oppo, egyedül a gyári rom, launcher, ami nem tűnik szimpatikusnak, és szerintem soha nem is lesz soha rá cm, aokp, miui...

de pl a meizu romja nagyon tetszik, ha lehetne sem cserélném le custom romokkal... -
jjeahh
nagyúr
válasz
Cyberpunk
üzenetére
ne félj, nem sértettél..
nem is mondtam, hogy szerintem jobb ha nincs bővíthetőség, hanem, hogy a gyártók másképp is gondolhatják...viszont akkor tényleg tehetnének bele, legalább 32 gigát, sőt 64-et is...8gb nekem sem elég sgs-en, főleg a biztonsági mentések miatt, szóval én is meg fogom toldani egy külső sd-vel... 
szóval inkább a nyaralási példádba köttem bele
. rem te sem sértődtél meg... 
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Cyberpunk
üzenetére
remélem senki nem kapja fel a vizet, jóindulatú vagyok, de szeretek vitatkozni...
mindent meg lehet beszélni, sértődés, harag nélkül...szóval ha valamit írok, és megcáfolod, szívesen veszem, és tanulok belőle 
a véleményem szubjektív, ezért szoktam itt-ott belefűzni a szövegembe pár "szerintem"-et is...

-
jjeahh
nagyúr
az igaz, hogy simán alap kellene legyen prémium cuccokban a 32gb-64gb belső tárhely, viszont a külső sd-vel bővíthetőséget megértem, hogy elhagyják a felsőkategóriás telókról...lehet annak több oka is...pl sd sem mindegy milyen...mondjuk, ha tescoban megveszed a legnagyobb-legolcsóbbat, az lassíthatja a rendszert, és az milyen prémium már...főleg ha elkezdesz app2sd-t, link2sd-t használni...fotóknak, alkalmazásoknak szerintem bőven elég 16gb, és ha egy kicsit igényes vagy nem nézel telefonon filmet (még 7 inches tableten sem...), főleg egy buszmegállóban, vagy állomáson nem... sőt, én még zenét sem azon hallgatok, pedig az sgs-em épp a benne lévő dac-ról híres...ha meg nincs nálam egy jó mp3 player, és a 15 kilós akg fülesem, inkább nem hallgatok zenét, találok más elfoglaltságot...na meg ha nyaraláskor a mobillal fotózol, akkor mikor, mire használod a dslr-t?
szóval okostelefon nem attól "okos" mert képes kiváltani a plazma tv-t, az xbox-ot, meg a harman kardon hangrendszeredet...
szerk: te nyaralni tényleg filmet nézni mész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Linux felhasználók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem is mondtam, hogy szerintem jobb ha nincs bővíthetőség, hanem, hogy a gyártók másképp is gondolhatják...viszont akkor tényleg tehetnének bele, legalább 32 gigát, sőt 64-et is...8gb nekem sem elég sgs-en, főleg a biztonsági mentések miatt, szóval én is meg fogom toldani egy külső sd-vel... 
. rem te sem sértődtél meg...
mindent meg lehet beszélni, sértődés, harag nélkül...szóval ha valamit írok, és megcáfolod, szívesen veszem, és tanulok belőle