- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Tudja a PA Alpha a highres dacot kezelni (a V10/20 idején még nem), de nem minden készüléken ,( ahogy az UAPP sem) a V30-on tudja ,és szépen is szól bár érdemes a bitperfect mód/eq off (bassheadek kivételével..)
Emellett kezeli az A&K xb10/ES--100 BT dacokat (AptxHD/LDAC) is, mert kipróbáltam . -
NandorHUN
addikt
Pedig nem.
Dragonfly RED-emet ha ráteszem akkor ugyan működik, de értelme nem sok van. Szerintem PowerAMP ilyen esetben is belső DAC-ot használja: pl. hiába állítom 44.1kHZ-re vagy 48-ra nincs változás.
- Dragonfly ilyenkor kéken/zölden kéne világítson, de marad a piros 192kHZ-en.+ Az erősítés is a UAPP közelében sincsen - ami ott minimal hangerő, az a PowerAMP-ben a maximum. kb.
Pedig érdekes, bállítások alapján kéne mennie/ de lehet a fejesztő későbbre tervezi ezt a fejlesztést beletenni.
Viszont jobb, mint pár hónapja, mikor majdnem megsüketültem Hi-Res bekapcsolása után, mikor max hangerőre tette a a recsegést az app.
-
NandorHUN
addikt
Most belehallgattam és dinamika tartomány tényleg jobb UAPP-n, még internal DAC esetén is. De akkora különbség nincs, ami miatt átszoknék az UI-ra, ami sajnos elég fapados.
Én elég sok UI-el meg voltam pedig elégedve, pl. Black Playeré is nagyon jó, de UAPP-sek sajnos erre a részre nem nagyon mennek rá és számomra elég kényelmetlen a használata.
V30-an lehet már van akkora különbség, ami miatt megéri váltani, de S7 intrnalon nem.Külsős DAC esetén meg ugye egyedül UAPP marad, mert többi program nem kezeli megfelelően ezt a megoldást. Mostanában mondjuk PowerAMP is ráment erre a Hi-Res vonalra, remélem fejlesztést ennek megfelelően folytatják majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest