- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabasco
csendes tag
válasz
NandorHUN #270 üzenetére
eddig nem túl biztató amit találtam a neten, Európában még nyoma sincs, UK-ben sem tudnak semmit még arról hogy mikortól lesz...
pl. idézet egy mobilos weboldalról:
"This is currently all for the US, there is no word on UK or European availability and there's no word on SIM free availability."fasza. itt van végre egy mobil amiért hajlandó lennék sok pénzt adni, erre nincs, és ki tudja mikor lesz, vagy lesz-e.
-
-
stemplar07
őstag
válasz
NandorHUN #254 üzenetére
Hát hát ,azért nem mindegy az erősítő ? mW-ot nyom ki , persze 50 ohm alatt HighGainbe téve mindegy, de egy 70-150 ohmos fejes/fülest eddig gond nélkül meghajtott a V30(20/10) , kíváncsi leszek erre, persze érthető, hogy ,,spórolnak,, az aksival, hisz az nem nőtt,de a kijelző igen ..
-
válasz
NandorHUN #245 üzenetére
Csak azért válaszolok itt erre (egyébként OFF), mert úgy emlékszem, S7-et használsz. A poweramp alpha is nagyon szépen szól megfelelő hi-res beállításokkal, de pár napja kipróbáltam az UAPP-ot, és nincs visszaút. Egyértelműen szebben, tisztábban szól, és nem csak bit perfect módban. Lényeges különbség a poweramp-hez képest, hogy:
- nem "blokkolja" a DAC Hi-res funkcióit, így pl. az Adaptsound továbbra is működik, és a gyári Hi-res upsampling / dither / noise shaping (aka UHQA upscale) is használható marad;
- tud integer-factor upsample-t, ami sokkal jobb minőségű, mint a nem egész számú többszörös túlmintavételezés. Poweramp esetén a hi-res driverben fixen meg kell adni, hogy milyen frekvencián menjen az upsample, ami nyilván nem passzol egész többszörösként tetszőleges forráshoz.
Sajnos a UI és a kényelmi funkciók valóban jobbak a poweramp-ben, de hangzásra az S7 saját DAC-jával is elveri az UAPP... -
stemplar07
őstag
válasz
NandorHUN #240 üzenetére
azt ugye tudod (ha igen akkor sorry),hogy az UAPP v4 már kezeli a ,,belső,, DACokat is (nem csak a külsőket), azaz a V30-at is MQA/DoP -t natívan kódol. És működik is, van rajta EQ is de bitperfect módban érdemes használni .Tidal is elérhető rajta ki is jelzi, ha akár belső tárról/tidal HighRes a forrás . V30 esetén innentől már must wanted kategória lett a Poweramp mellett .
[link]V30 Yes Including DoP and MQA decoding
-
stemplar07
őstag
válasz
NandorHUN #231 üzenetére
a Meze 32 ohmját szét fogja hajtani High ban a V30/40 , tökéletesen elég emellett a 103 dB is ki lesz használva..
mondom , én vagyok csak ilyen lökött , sőt egy sen HD6XX is ki van nézve a Massdrop ról ha lesz akciós az meg 300 ohm ..a 660S csak és kizárólag a DSD/MQA-nál válik kicsit dinamikátlanná ..de ebbe nem szabad beleszállniamúgy is az ember általában FLAC-ot hallgat ..
-
stemplar07
őstag
válasz
NandorHUN #227 üzenetére
elindultam a ,,lejtőn,, a Sennheiser HD660 S-el
DSD/MQA-ben kevés volt a V30 hozzá , de a dekódolást az LG-re bízom ( nem kell besz..ni 50 ohm alatt HighGainben nincs jobb telefon ..én vagyok ilyen hülye megalomán..) .. FLAC-hoz teljesen jó és elég a HD660-al is . No meg az a fránya balanced out ami a Q5 ön van, nem mellesleg a PC-n Foobar/Jriverrel is szoktam hallgatózni , a házimozi erősítőről nem is beszélve ..
no itt egy kapható V40 kép ebay 360.000 jól startol : ,,Audio tuned with Meridian ,, az MQA atyja
gyerekek ez nagyon hosszú teló lett .. ez farzsebben úgy fog állni mint Rhonaldókhának a nyeles fésű -
Rinocerosz
őstag
válasz
NandorHUN #129 üzenetére
Akkor az LG nél is egész jó fejek
Egyébként így a gondolataimat összeszedve nem is nagyon tudom melyik az a gyártó aki viszonylag gyorsan frissíti a telefonjait. Talán a oneplus de a többi eléggé le van maradva.
Én se nagyon tudom, hogy meg érrné e ezt megvenni nekem nagyon tetszik csak ügye a következő generációban meg már valószínűleg ott lesz a 5G hálózat, az új gorilla glass, akkor az ujjlenyomat olvasó a kijelzőben.
S7 ről váltanék de csak akkor ha olyan 160 környékére be esne az ára.Viszont a tesztek alapján jónak tűnik
kamerában is elég pöpec.
És ha azt nézzük kb ez az egyetlen telefon ami picit többet tud mint a konkurencia pl:dac.
Valaki írta, hogy minek mindíg frissítés ha van egy stabil rendszer?
-szerintem azért mert jó az ha raknak a telefonba újdonságokat vagy ki bővítenek funkciókat.
(Ezt mondjuk irígylem az apple-től.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest