- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabasco
csendes tag
hát az LG marketingesei a V40 karácsonyi szezonáról már lemaradtak az EU-ban, amilyen gyorsak és ügyesek... :S
jövőre meg jön a Samu S10 széria, mindenhonnan az fog folyni Európában, csökkenti az esélyeiket.
Nem is értem mi értelme volt csak az USA-t megcélozni októberben a V40-el... -
stemplar07
őstag
,,0,, esély erre, én felhívtam az LG-Hu-t és közölték, hogy nincs szó róla ,hogy az EU-ba kerüljön,és szerintem az EU-nak a G7/8 -lesz megcélozva, amivel semmi bajom nem lenne, ha.... P-Oleddel lenne ..
off:
pl: A világ legjobb oled tv-jét gyártják, és az egyik leg...sz..bb IPS Tv-jét is,.. nem is értem őket.. -
tabasco
csendes tag
közeledik a Black Friday, de egyelőre sehol semmi... se V40, se V35, de még egy nyüves V30s Thinq (6GB+128GB) sincs sehol... szerintem ezt a karácsonyt megszívjuk...
ebayen meg amazonon fellelhető koreai verzió (Hong Kongból postázva) 700 fontért, de hát vállalja be akinek 2 anyja van...
-
stemplar07
őstag
Huawei ?nano sd-vel ? pont nem ezért adtam sok pénzt ki a 400GB-os Sandisk-re..(volt P20Prom, szívfájdalom nélkül adtam el (fotó/aksi/kijelző szép volt..) Samsung marad alternatíva, nos ott meg az aksi ami nem gyerebe ,,(S8-em is volt mindig madzagon lógott)
A V20 sem sokunknak maradt meg akik vettek ..nyelv, még hagyján, de mi van ha javítani kell ? És kinek adod így el ? ..
G7 abból meg a + lenne jó ,nagyobb rammal , de fázom az aksitól ,hiába mondják, hogy jó ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest