- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az így jártatok kategória
nézd meg droidban mekkorák vannak szerintem örülni kellene hogy egy közel hasonló méretű telót kiadott az apple
szvsz addig kell ilyet venni amíg van mert lehet hogy a következő szériából már kimarad
ha meg csak telefonálni kell akkor arra ott vannak a butafonok na azokat lehet egy kézzel használni -
válasz
ToniSoprano #1631 üzenetére
Azért a sony idei telefonjai elég jól sikerültek
ha droidot kéne vennem abban gondolkodnék esetleg O+ ban
a 11 nekem megfelel még egy-két évig de lehet 3 is lesz belőle
a gyerekem sem akarja az x ét lecserélni pedig már 2,5 éve használja -
válasz
ToniSoprano #1625 üzenetére
Ezt elfogadom csak árnyalja a helyzetet hogy ebben az összes eladott teló benne van
míg indiában meg afrikában nem hiszem hogy a 400 dollárnál drágább telókat veszik
kiváncsi lennék egy olyan statisztikára amiben csak a 700$> feletti telók vannak benneamúgy is csak azt a statisztikát ismerem el amit én hamísítottam
-
Jól van megírva a cikk
2012-ben mennyi telefont adott ki az apple? Egyet
akkor az nem csak legdrágább hanem a legolcsóbb modell is volt mennyi is az idei legolcsóbb modellje? 400 dollár tehát semmit nem drágult az apple
meg ha nem adnak ki eladási számokat akkor ez csak mind spekuláció
mondom ezt úgy hogy ez az első iphone-om és az 5s, 6s időszakában nem is vettem volna max a +t de az ormótlan és drága volt
sima i8-at vettem volna ha megkapja a 3gb rammot helyette vettem s8-at a legszarabb telóm volt térerőben meg akkuidőben -
Nem vallás részemről
10 év droid után váltottam egy éve iphone-ra
meguntam a droid és a gyártok hülyeségeit
a beakadó gplay szolgáltatásokat a nem megérkező üzeneteket
samunál az exynost
a huaweit kilőték de ott is érdekesek a frissítések
xiaominál a miuit a közelség érzékelőt a bezárodó appokat a nem megjövő értesítések ha nem lakatolod meg még mittudom én mit kell csinálni, hogy meg kapjam a víber üziket
sonyt meg a o+-t nem próbáltam
volt még asus alcatal meizu moto
a stock droid meg nekem ronda és fapados
valahogy az összesből kéne egy jót gyúrniiphoneon minden működik jönnek a frissítések ugyan akkor minden telóra nem kell hónapokat várni ( sem a régiókra sem a tipusokra)
az üzenetek is azonnal a gmail appban is, ami még a droidon sem mindig működik rendesen ami több mint cikiigen papíron a számokban jobb a droid de az összkép nem mindig az igazi
-
nem rendelem elő de valószínűleg a 12 lenne az akku mérete miatt egyelőre kiejtem a 12 minit
most 11 van és a 12 pont annyival kisebb hogy az már kényelmes lehet főleg a szélessége
amúgy is csak jövőre akarok cserélni már csak a garancia miatt is meg a teszteket megvárom a 11 akku idejét nem szívesen adnám fel
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mini állítólag a világ legkisebb és legkönnyebb 5G-s telefonja, frissült a külső a teljes széria kapcsán, és persze nagyon erős a Pro-felhozatal is.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest