Új hozzászólás Aktív témák

• Essentials

aktív tag

válasz zsoltiz #1386 üzenetére

Igazából csak sejteni tudom hogy mi a problémád, átérezni nem, jó ideje használok iPhonet (is). Itt az alapvető probléma neked az, h ezek szerint eddig nem használtál ilyen típusú készüléket, és egy másik működéshez vagy szokva, ami neked fontos lenne. Én nem látom a hibát ezekkel a YT időmérésekkel h 10-20-30 percig mit kell újratölteni, és mit nem, 1-etlen évek óta hibás működésű app bosszantó nekem, az pedig a Clash Royale, mert valamiért ha 5mp-ig màst csinálok, már újratölti bármilyen eszközön. Ezen kivül nekem nincs gondom, nem érzékelem a problémádat problémaként, valószínűleg ami kell azok között kényelmesen tudok váltani számomra megfelelő időhosszig, és lehet h észre sem veszem hogy valami fél óráig van a háttérben, vagy 1-ig, mert nem érdekel. Szerintem ez a rendszer így működik alapjaiban, és ezen a 6GB RAM sem fog neked kedvezően változtatni, gyanítom h az AR kamerás fícsörök, meg a LiDAR miatt került csak bele több, nem azért mert az Apple úgy gondolta, hogy ebbe bizony kell ennyi h a YT a háttérben maradjon +XYZ időt. ( Használtam 6GB RAM-os iPadet, nekem nem tűnt fel hogy a 3GB-os Airnél többet nyújtott volna ebben. )

Szóval mivel ez számodra ekkora dealbreaker, és vélhetően ugyanígy fot működni, érdemes elfelejtened ezt a sorozatot, főleg nem azért váltani rá mert az újban +2GB RAM van, ( mert ugyanaz a rendszer fogja működteti ugyanabban a szellemben ), hanem ha ennyit áldozol egy készülékre, akkor ott van pld a Note 20 Ultra!
    120Hz-es dinamikus kijelzővel, nagyobb aksival, és 12GB RAM-mal, amivel úgy gazdálkodik, ahogy a te szájízednek megfelel! A RAM dupla annyi lesz benne, mint a megemelt idei szifonban, és háromszor annyi, mint a most használt kédzülékedben! Az vélhetően közelebb áll az elképzeléseidhez, pláne ha újvonalas iOS user vagy! ( Egyébként 11 Pro-ról sem igazán indokolt a váltás 12-re, nem kell bekajálji a gyártók marketing anyagait, apróbb fejlesztések történtek csak a szokásos Apple-ös módon tálalva. Fanboyság ténye mellett persze érthető ha upgrade-el az ember, de ez nálad nem áll fenn. ) Sok switcher képtelen megszokni az apple platformjár, és az androidot keresik benne, pedig ez valami egészen más ami a működést illeti! Zárt, korlátolt, hülyebiztos! Ha ez a másabb memória menedzsment kardinális probléma, érdemesebb visszakacsintani a jól bevált, megszokotthoz. :)

Új hozzászólás Aktív témák