- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyenlőre XDA-n sincs megoldás, de mivel egy restart megoldja, így biztos, hogy sw hiba. Az a legvalószínűbb, hogy az amazfit app. csinálja, és akkor a leggyakrabban, ha a telefon nem tud nethez kapcsolódni, agy az alkalmazás nem tud szinkronizálni és az óra emiatt elkezd extrém módon merülni,. mert folyamatosan szinkronizálni akar a telefonna. Állítólag a reggeli újraindítás megoldja, vagy ha éjjelre ki van kapcsolva.
Sajnos az óra nagyon lassan bootol be, így eléggé lassacska az újraindítás, kb 2 perces folyamat. Éjjel nem hordom, így akár ki is kapcsolhatom éjjelre. Nekem eddig 2x csinálta ezt az extrém merülést. Egyszer éjszaka 96%-ról 69%-ra, másodszor tegnap napközben. Levettem a légimentő bázison, mert ledőltem picit, pont nem volt riasztásunk, majd két óra múlva 20%-kal kevesebb volt az akku töltöttség. A telefon ott volt mellette, így nem tudom, volt e bármi kapcsolódási hiba. Azért bosszantó a dolog, mert én kifejezetten gyűlölöm a szeszélyes eszközöket, nem szeretem, ha folyton az akkut kell csekkolnom, hogy gyorsan merül-e. Már van egy fekete pontja a xiaomi (huami)-nak, az amatfit app interferál a note8 wifi antennájával a 2,4Ghz sávokon. Ha nem csatlakozik okosóra hozzá, BTLE-n keresztül kb 10 mp-ként keresi az órát, és így blokkolja a wifi 2,4Ghz antennát, ami az alaplapon egy antennát használ a BTLE-vel. Így csak az 5Ghz wifi működik jól, 2,4Ghz csak akkor, ha kikapcsolom a BT a telefonon. Ami ugye csak akkor opció, ha nem használok más BT eszközt, ami elég ritka nálam.
Aki replacement órát kért a hiba miatt, az ugyanúgy észlelte a battery drain-t, szóval sanszos, hogy a hanyagul megírt app a felelős! Nálam még 1 esélye van, aztán megy a lecsóba (jobbfogásta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 8 és 8T
- Hobby elektronika
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged