- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandada
lelkes újonc
-
Van itthon Huawei P1 (!!), Xiaomi Mi3, OPO. Mind kifogástalanul működik hardverileg, noha már régebben mást nyúzok, értelemszerűen. Ezeket mind kis szorgos vietkongok tervezik, gyártják és rakják össze. Engem a Samu pl. elvesztett a Wave I botrányos terméktámogatása után, pedig az is remekül össze volt rakva, ő is itt figyel a fiókban. Eredeti akksijával. Megy, csak betörtem a kijelző sarkát, az idióta.
Ha akar, bármelyik cég tud jót és rosszat összerakni. Mostnaság egyre kevesebb az igény a jóra. Mármint a gyártók részéről. -
bmt50
senior tag
Meg amiket a MoDaCo-n csináltak, Mookee OS, az első MIUI port-ok, mikor még csak Xiaomi rendszer volt és telefon nem, no meg persze KonstaT romjai. Azok voltak a szép idők.
Nekem most Samsung-om van, és csak a támogatás, anyaghasználat, tartósság miatt se cserélném el ilyen ZTE, Oppo és társaira.
Össze lehet a hardvert lapátolni úgy is, hogy a gombok 1-1,5 év után behalnak, az akksi kifekszik, a rendszer meg alap google, és még optimalizálatlanul is fut a vason.. Nem állítom, hogy ZTE-k ilyenek, de Xiaomi és TCL Alcatel vonalon sok a személyes negatív tapasztalat, míg a Samuval csak jó van. -
-
mbotnd
tag
Érdekes, érdekes. Ha ésszerű időn belül eljut ide, elgondolkozom rajta.
-
bmt50
senior tag
válasz
PirosHello #2 üzenetére
Szerintem is túl nagyok a mai átlag mobilok, és sajnos ez sem kivétel. A QC Snapdragon Soc és a 8GB ram örvendetes, és persze az amoled kijelző hogy a viharba ne lenne az??! A legtöbb energiát általában a kijelző eszi, így a 4000mAh-os akksi gyönyörű SOT-okat hozna 5,5"-on, nem beszélve a pixelsűrűségről.
De a specifikációból nem derül ki, hogy a tárolója EMMC, vagy UFS2.1(utóbbi jó lenne), és ahogy Te is írod: TERMÉKTÁMOGATÁS?? A kis gyártók általában ebben véreznek el a nagyokkal szemben. -
pandada
lelkes újonc
válasz
RetepNyaraB #4 üzenetére
Nem csak látszatra.
"A hátlapi kamerarendszer fő eleme 64 megapixeles, mellette 8 megapixeles ultraszéles rendszer és 2-2 megapixeles mélység és makró érzékelő található"
-
Látszatra tele van ez is kamukamerákkal, de ne legyen igazam.
Szép vékony.
Kár a legörbülős kijelzőért, ezt elfelejthetnék már végre: normál védőfólia ótvarul néz ki rajta, a full coverből pedig én még jót nem láttam 4 év alatt.
Én a minél nagyobb képernyős telókat szeretem, rossz a szemem. De jövőre elég valószínűen megjelennek majd a kétségbeesett alma mini másolatok droid fronton is. Csak ki kell várni -
elfelejtette
veterán
És milyen érdekes, hogy belépő szintűnél jobb telefon, amit már játékra is bátrabban lehetne használni, és máris kispórolják az aksit, nem kerül bele az alsó kategóriában gyakori 5000-es aksi.
-
PirosHello
senior tag
Nem is baj. Ez a 6,5-6,7" már így is túl nagy (nálam a "lélektani "határ" feletti)
Néhány éve nagy divatja volt a 7"-os tableteknek. Ma meg már a 8,4"-os tablet is kicsinek számít
A teló tetszetős hardveresen. A notch megoldás nem tetszik rajta. ZTE terméktámogatás? majd kiderül.....(ahhoz először be kéne jönnie).
-
Úgy látszik megtorpan a mobilok kijelzőméret növekedése. Eddig csak egy tizedes jeggyel írták a kijelző méretet. Mostanában elkezdték a század collos méretszámokat, pl 6,47".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest