- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz punky10 #9978 üzenetére
Az én Mi Band 2-m is elég leharcolt már olyan 1.5 évesen. Rendeltem egy 3-ast, de közben megtetszett a Mijia Quartz Watch, szóval miután megérkezett, el is adtam, de így elnézegetve a Band 2-met... attól félek, egy idő után az is így nézne ki, akkor meg semmi értelme megvenni. Szóval egyelőre maradok a jelenleginél, aztán majd kitalálom, hogy mit is akarok.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Mosqu!to #9904 üzenetére
Nekem van ilyen: Mijobs Genuine Leather Strap, igaz még csak egyszer használtam, de szerintem jó a minősége.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SimonJanos #9716 üzenetére
A kijelző sajnos nálam is ilyen, odakint nagyon meresztenem kell a szemem, akkor is, ha nem süt a nap. Kb. egy éve van meg, de csak mostanában tűnt fel, ritkán nézegetem az időt rajta. Amúgyis sikerült valahogy egy jó centis mély karcot tenni a kijelzőre, szóval nagyon csereérett már. Még egyelőre nem tudom, mi legyen az utódja, várom a Mi Band 3 bejelentést.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #9273 üzenetére
Újra elértem a 11%-os akku töltöttséget, így, hogy kikapcsoltam a csukló felemelésére felvillanó kijelzőt, 23 nap lett a vége az előző 17 nappal szemben, nálam ennyit számít ez az opció. Igazából meg is vagyok nélküle, sőt, így éjjel sem égeti ki a szemeim véletlenül.
-
SH4D0W2011
őstag
Nálam most áll 11%-on az akku, 17 napja volt töltve. Hívást, sms-t jelez, bár ezekből nem kapok sokat, heti 6-szor ébreszt, be van kapcsolva a Nyugalmi pulzusszám-asszisztens illetve a csuklóemelésre bekapcsoló kijelző. Reggel feldobom töltőre a cuccot és ez utóbbit ki is kapcsolom egyúttal, kíváncsi leszek, milyen eredményt hoz utána. Leginkább számítógép előtt dolgozom, sokszor veszem észre én is, hogy felvillan ilyenkor a kijelző, persze amikor direkt szeretném megnézni az időt, akkor sosem.
-
SH4D0W2011
őstag
Mikor meglett a Band 2 és a teló, én is a Play áruházból telepítettem a Mi Fit-et, amit nemrég linkeltél frissebb telepítőt, nekem simán felment rá.
(#7620) erikke17: Egyszer nekem is csinálta ezt, az sms-hez tartozó engedélyeket kikapcsoltam, majd vissza, aztán jó is lett. Egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Tegnap én is Mi Band 2 tulaj lettem, bár a kompatibilis telefonom még úton van hozzá.
Egyik kollégámmal szóba került ma, és felmerült nála egy olyan kérdés, hogy tud-e olyat a karpánt, hogy értesít (elég, ha csak rezzen egyet pl.), ha bt hatóságon kívül kerül a telefon (ottfelejted mondjuk valahol letéve)?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!