Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
punky10 #9978 üzenetére
Az én Mi Band 2-m is elég leharcolt már olyan 1.5 évesen. Rendeltem egy 3-ast, de közben megtetszett a Mijia Quartz Watch, szóval miután megérkezett, el is adtam, de így elnézegetve a Band 2-met... attól félek, egy idő után az is így nézne ki, akkor meg semmi értelme megvenni. Szóval egyelőre maradok a jelenleginél, aztán majd kitalálom, hogy mit is akarok.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Mosqu!to #9904 üzenetére
Nekem van ilyen: Mijobs Genuine Leather Strap, igaz még csak egyszer használtam, de szerintem jó a minősége.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SimonJanos #9716 üzenetére
A kijelző sajnos nálam is ilyen, odakint nagyon meresztenem kell a szemem, akkor is, ha nem süt a nap. Kb. egy éve van meg, de csak mostanában tűnt fel, ritkán nézegetem az időt rajta. Amúgyis sikerült valahogy egy jó centis mély karcot tenni a kijelzőre, szóval nagyon csereérett már. Még egyelőre nem tudom, mi legyen az utódja, várom a Mi Band 3 bejelentést.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #9273 üzenetére
Újra elértem a 11%-os akku töltöttséget, így, hogy kikapcsoltam a csukló felemelésére felvillanó kijelzőt, 23 nap lett a vége az előző 17 nappal szemben, nálam ennyit számít ez az opció. Igazából meg is vagyok nélküle, sőt, így éjjel sem égeti ki a szemeim véletlenül.
-
SH4D0W2011
őstag
Nálam most áll 11%-on az akku, 17 napja volt töltve. Hívást, sms-t jelez, bár ezekből nem kapok sokat, heti 6-szor ébreszt, be van kapcsolva a Nyugalmi pulzusszám-asszisztens illetve a csuklóemelésre bekapcsoló kijelző. Reggel feldobom töltőre a cuccot és ez utóbbit ki is kapcsolom egyúttal, kíváncsi leszek, milyen eredményt hoz utána. Leginkább számítógép előtt dolgozom, sokszor veszem észre én is, hogy felvillan ilyenkor a kijelző, persze amikor direkt szeretném megnézni az időt, akkor sosem.
-
SH4D0W2011
őstag
Mikor meglett a Band 2 és a teló, én is a Play áruházból telepítettem a Mi Fit-et, amit nemrég linkeltél frissebb telepítőt, nekem simán felment rá.
(#7620) erikke17: Egyszer nekem is csinálta ezt, az sms-hez tartozó engedélyeket kikapcsoltam, majd vissza, aztán jó is lett. Egy próbát megérhet.
-
SH4D0W2011
őstag
Tegnap én is Mi Band 2 tulaj lettem, bár a kompatibilis telefonom még úton van hozzá.
Egyik kollégámmal szóba került ma, és felmerült nála egy olyan kérdés, hogy tud-e olyat a karpánt, hogy értesít (elég, ha csak rezzen egyet pl.), ha bt hatóságon kívül kerül a telefon (ottfelejted mondjuk valahol letéve)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Kihajthatós Tok-Pénztárca Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G készülékhez, Mandala mintás, Valódi bőr, Új
- Üvegfóliák Xiaomi Mi 8 telefonhoz.
- 10 db mobiltok vegyesen, Samsung, iPhone
- Könnyen megjegyezhető telefonszám - Hotline telefonszám - Ügyfélszolgálati telefonszám
- Samsung 15W és 25W gyári töltő kábellel, újszerű
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest