- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
-
Flashy
veterán
válasz laci1892 #5094 üzenetére
az aksik töltés mérése sose százalékra pontos, bizonyos időközönként megméri a szoftver aztán valamit kiszámol belőle. a teljes feltöltést is az aksi viselkedéséből állapítja meg, emiatt azt is nehéz pontosan megállapítani. sok mindentől függ a töltési folyamat, a feltöltés ideje, a lemerülés ideje (terhelés, hőmérséklet). ha teljes lemerülésig nagyjából annyit bír, amennyit szokott, ne foglalkozz a pontos számokkal, nem lineáris, főleg nem kis időközönként figyelve.
legutóbbi töltésnél engem 1 napig idegesített azzal hogy 100%-on maradt, emiatt minden BT kapcsolódáskor üzent a progi hogy fel van töltve, ne felejtsem el viselni. máskor meg leveszem és 99% azonnal (ugyanannyi töltés után), és az utolsó 10%-ot meg még gyorsabban eszi, mint a többit. -
spidersoft
senior tag
válasz laci1892 #4510 üzenetére
a band elvileg nem tud róla, és bt bekapcs gomb híján te se tudod megmondani neki, hogy a telefon épp közelben van-e, épp kapcsolódni szeretnél-e, stb, így ha nincs élő kapcsolat, akkor keresgéli, hogy *hátha* pont most akarsz. szóval a banden nagyjából folyton mennie kell a bt rádiónak... arról nem vagyok meggyőződve, hogy a rádió adóteljesítménye/vevőerősítője folyamatos, ha én csináltam volna a kis fogyasztású szabványt, akkor figyelném, hogy milyen a jel-zaj viszony, és ha zajos a vétel, erősíteném a jelet, ha jó a vétel (közel van a telefon és zajmentes a környezet), akkor lehetne nyugodtan gyengíteni. szóval ha én csináltam volna, akkor amikor nincs kapcsolat, akkor jó nagy energiával dolgoztatnám a rádiót, hogy megtalálja a bt eszközt (telefont pl), ha meg van élő kapcsolat, akkor gyengíteném a jelet addig, hogy még pont elég legyen a kommunikációhoz. olyasmi, mint régen, mikor a mobiltelefonokon alig volt térerő, meg gyakran nem is volt, merült mint a titanic, ha meg volt stabil térerő, sokkal tovább bírta az aksi. persze semmit nem értek a brútuszhoz, de nekem így lenne logikus a működése...
[ Szerkesztve ]
-
Szivacs85
tag
válasz laci1892 #4477 üzenetére
Most 14 napja megy és 54%.
Nekem 1ébresztés, kb. 1-2sms, kb. 15-20értesítés, kb 10híváskijelzés névvel/nap. Éjjel rajtam van(alvásmonitor), lépésszámlálás. A vérnyomást nem mérem.
Szerintem várj még 1-2 töltési ciklust, bár nekem az első is bírta 18 napot. Most kb. 20-25nap/töltés(re jönne ki ha hagynám lemerülni, 10%-nál már töltöm).ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
andrisbandi
őstag
válasz laci1892 #4454 üzenetére
A vízállóságot azért ne vedd ilyen katonai szintű védelemnek, mint amit a kolléga tapasztalt.
Zuhanyzást, pancsolást talán 1 méterig, fél órán át bírja.
De kétlem, h beázással le lehet gariztatni.A vízállóságát azért dícsérik sokan, mert olcsó kütyü, így nem sajnálják nyúzni, és általában bírja a strapát, a specifikációitól nagyobb mértékben is.
GPS fölösleges ebben a kategóriában.
Sokkal drágább lenne, jóval nagyobb, és még így is naponta kellene tölteni.
Ilyenekből sok van, de keveset adnak el belőle. Mibandból meg rengeteget.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Tibko8
senior tag
válasz laci1892 #4441 üzenetére
Teljes mértékben víz álló. Nekem augusztusban amikor megjött első héten 5 napig napi 4-5 órát a tengerben töltött és köszöni nagyon jól van. Mivel csak töltéshez veszem le így 0-24-ben rajtam van így zuhanyzást is bírja. Talán augusztus óta 2x fürödtem nélküle mind a kétszer azért mert töltőn volt.
Portól is védve van fa vágás közben is rajtam van és még mindig probléma nélkül működik.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Duna
csendes tag
válasz laci1892 #4430 üzenetére
Én csak a MiFit-et használom. Hívás-, sms-, Messenger értesítés, ébresztés, csuklófordításos időkijelzés. Tökéletesen működik így. Kiírja a hívót, sms-t küldő nevét. A telefon nyelve nálam angolra van állítva. Egy apróság! Az ébresztőt akkor állítsd be, amikor csatlakozva van a telefon meg a Band, különben nem küldi át a karkötőnek és nem fog jelezni. Érdemes az alkalmazásban Band keresését nyomni. Ha rezeg, akkor mehet a beállítás.
-
Duna
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...