- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
novinyul #434 üzenetére
Köszi a fáradozást
Akkor jó kérdés. Esetleg elgondolkodtam még egy factory reseten is, de már annyira belaktam hogy úgy érzem annyit nem ér.
Most egy always on display appal kísérletezgetek (ami hiányzott is belőle, mégis csak amoled...) nagyon pöpecül mutatja az értesítéseket, sokkal észrevehetőbben mint az a kis smd pötty. -
Dwatti
addikt
válasz
novinyul #408 üzenetére
Az kb 150 km nekem
majd keresek a környéken.
------------
Megjött a telefon ,vegyesek az érzéseim... de ennyiért 2 év gyártói garival megérte.A Google keresősávot és a felül a dátum- időjárás sávot ki lehet valahogy kapcsolni a kezdőképernyőn vagy csak másik launcher a megoldás? Tudtok ajánlani valami jó zene lejátszót a gyári helyett ?
-
válasz
novinyul #369 üzenetére
Engem is ijesztgettek itt a topikban, hogy ultrafos, de élőben nézve szerintem teljesen vállalható az a felbontás. Engem nem zavar kifejezetten, párom kb észre sem vette. A dual simes mobilnettel volt egy kis kavarodás, de végül az is megoldodótt. Nagyon tetszik neki a telefon amúgy ebben a fehér színben, képeket is szépet lő. Én 65-ért vettem a fehéret.
-
xhege
veterán
válasz
novinyul #366 üzenetére
Én folyamatosan használom az NFC-t, és nem is értem, hogy egy pár dolláros NFC chip miért nem fér bele 2019-ben egy középkategóriás telóba. Igen, Android One vonalon jó ajánlat. Én nagyon sajnálom, hogy nem lehet több tiszta androidos telót elérni. A Pixel drága és nekem elengedhetetlen a dual sim, az meg ott nincs. A Nokiák ár-érték arányban borzalmasak, és nem használnak amoled kijelzőt többnyire. Pedig várok már régóta egy jó középkategóriás Nokiát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest