- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #435 üzenetére
Az always on mégsem vált be. Sajos az az app durván eszi az akkut a futása közben pedig nagyon jó app volna. Gondolom nem tud lemenni valami deep sleep üzemmódba mint azok a telók ahol ez gyárilag bennük van. Roottal lenne lehetőség tovább kísérletezgetni, de olyan mélyre nem akarok lemenni a nyúlüregbe.
Jobb híjján maradt a factory reset ami valamennyit segített. Most ott tartok hogy villog a gmail, sms, facebook..... viszon a nem fogadott hívás meg nem
Mégha valam összetákolt OS felület lenne azt mondanám oké bugos, de basszus gyári androidról van szó. -
novinyul
veterán
válasz
Dr. Romano #432 üzenetére
-
novinyul
veterán
válasz
Dr. Romano #432 üzenetére
Most átküldtem egy mailt magamnak. A kép minősége miatt boccs.
-
novinyul
veterán
válasz
Dr. Romano #430 üzenetére
Hogy őszinte legyek nagyjából semmit
A környezeti kijelző van bekapcsolva, ha jön valami akkor felvillan a kijelző, de utána elkezd villogni a led. Igazából nem vágom hogy miért nem megy mindenkinél. De ez olyan mint az A2 lite esetén a dupla kopp.
-
Dwatti
addikt
válasz
Dr. Romano #422 üzenetére
Amikor én vettem a MI store-ból (1 hete) Bolt x ár a kékre 54000 volt MI store ára 60 e így nekem megérte 2 év hivatalos pappírral.
steve1977 nekem 3 nap alatt jött meg. -
steve1977
tag
válasz
Dr. Romano #420 üzenetére
Hétfő reggel rendeltem meg én is, csak az állítólag hivatalos xiaomi shopból, de még fel sem adták
-
Dwatti
addikt
válasz
Dr. Romano #420 üzenetére
Bolt értékelés alapján jó (17db) de garanciát cserét még senki nem intézet, ha nem is kell akkor nincs gond. De pl én Huawei P30 prót hivatalos márkaboltból hibásan kaptam meg (ujjlenyomat olvasó rossz volt ) gond nélkül cserélték a telot . Pár ezer Ft-ért nem érdemes kockáztatni. (saját véleményem )
-
Dwatti
addikt
válasz
Dr. Romano #415 üzenetére
-
novinyul
veterán
válasz
Dr. Romano #415 üzenetére
Bemész a hivatalos MI Storba és 58-ba megveszed akciósan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Diablo IV
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest