- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ja, nekem egy ismerősöm sem vette észre, hogy ez HD, vagy szőrös, vagy mosott lenne, de tényleg vannak akik különösen érzékenyek erre. Szerencsére én nem vagyok, ezért nekem még előny is az alacsonyabb felbontás az akksiidő és a gyorsaság miatt.
Gcam link van a linkelt mobilarénás tesztben is, én most azt tettem fel, ha valamit csak dokumentálok, vagy kell az ultra látószög, akkor a gyári kamerát indítom, ha meg minőségi képet akarok, akkor gcam és RAW. Nappal, kültéren amúgy okés a gyári kamera is, csak az elkészült képeket nem szabad 100% nézetben kukkolni és nincs bennük semmi tartalék -
novinyul
veterán
Egyenlőre az nfc és a kijelző felbontása amit negatívan tudok említeni(minősége rendben van). MI 9T és SE-t használtam idáig párhuzamosan(most vittem vissza) de az A3 egyáltalán nem okoz traumát a HD+ kijelzővel és a snapi 665-l, persze még most vissza kell agyban állnom a stock droidra. Viszont tetszik hogy könnyű és "kompakt" lett a telefon és maradt a jack és az infra
Gcam fent a főkamera megegyezik a MI 9-l(IMX 586) szóval lehet vele ügyködni.
-
novinyul
veterán
Nekem nem hiányzik az NFC, de manapság azért bele kellett volna férnie, sokan használják fizetésre. Viszont még a hivatalos hazai árral nézve is(tudom a 69 sok, de a hazai vám, áfa, artisjus csodáját lehet látni) az egyik legolcsóbb Android One telefon. Kíváncsi leszek az itteni tesztre
-
kem001
tag
Igen, ezzel tisztában vagyok. De azért van pár + dolog ami nincs Xiaomi-nál. Alapból 3 éves szoftveres támogatás, FHD+ kijelző és Nfc. Egyébként ott a 7.2-t fogom megvenni.
Amúgy befutó lehetett volna az A3, de egyszerűen megnéztem és nem tetszett a kijelző egyáltalán rajta. Nekem valahogy elmosódottnak tűntek rajta az ikonok, és csak a One miatt inkább visszatérek Nokia-ra. -
batai15
félisten
TBoy: telepiteni lehet, csak nem biztos hogy működni fog,
Alapvetően mondjuk igen, jobban meg bizom egy gyári rendszerben, de kicsinek látom az esélyét hogy egy OFFICIAl custom rom vagy egy lineage rom (hivatalos) kevésbé lenne biztonságos mint egy gyári rendszer., mivel a vanilla droid ezeknek az alapja, és modderek készítik , nem úgy mint a szintén vanillát futattó MTK-s kinai vackok , na azokból simán ki nézem hogy alapból van bennük keylogger stb. -
-
-
jjeahh
nagyúr
Nekem az első Samsung Galaxy S volt az utolsó okosmobilom Cyanogenmod-al szénné tuningolva, azóta nem birtokoltam okosmobilt, de természetesen ismerősökét, családtagokét azért nyomkodtam néha és teszteket is olvasok alkalmanként, szal annyira nem vagyok lemaradva. Én így venném meg most az a3-at Banggood-ról kuponzva, vámmentes postával és pont erre számítok, amit te írsz, hogy engem egyáltalán nem fog zavarni a kijelző felbontása. Amik esélyesek még az a3 mellett:
- note 7: fullhd, $40-el olcsóbb, de nekem az a3 jobban tetszik, utóbbi kisebb valamivel, jobban néz ki, nekem a stock android előny és valszeg sokat használnám az ultranagylátószögű kamerát is
- note 8: ez valszeg minden tekintetben jobb lesz mindkettőnél, de lehet, hogy sokat kéne várni még rá, amire megjelenik a global verzió, kuponokkal lemegy az ára legalább $230 alá stb... szal valszeg ez is kiesik -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest