- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
Az 5V 2A az elvileg a legelső (2013-as) QuickCharge 1.0.
Egyébként igaz amit írsz, csak pontosításnak írtam. -
Frawly
veterán
Az f@xa. Pedig az Type C miatt azt hittem, hogy már USB3-as, ami nagy segítség lenne, rendszeresen másolok fel a telóra sorozatrészeket, egyszerre vagy 6-7 részt. SD/HD vegyesen, de így is beleőszülök, mire USB2-őn felmegy egy adag.
Az SD kártya hiánya meg azért is baj lesz, ha a jövőben resetelni kell a telefont valami szoftveres gubanc miatt, akkor mindent le kell menteni előtte meg visszamásolni, ami nálam elég sok giga cumó.
Az TypeC-jack átalakító normálisan műxik, a hangminőséget nem rontja le, de idegesítő használni, töltés előtt két bigyót is ki kell húzni a telefonból, ha a fülhallgatót más eszközön is használni akarom. Apróságnak tűnik, de már rövidtávon is idegesít, mi lesz még hosszútávon.
-
ntomka
nagyúr
Abszolút így van. Én bepróbáltam. A trükk abban van, hogy valóban kiér minden irányban a lehető maximumig, tehát tokban fel sem tűnik, hogy rajta van, amíg be nem kapcsolod a kijelzőt. Azután látod, hogy ugyebár festettek a szélei, így kitakar két oldalon picit a kijelzőből, hogy azt a benyomást keltse, nincs üveg rajta.
Nagyon bosszantó, festés nélkül pedig teljesen jó lenne, mert tényleg kimaxolja a széleket. Szeretném cserélni, de még nemtom mire, mert a sima 2.5D üvegek még ennyire sem érnek ki a szélekig általában. Lehet egy sima fóliát fogok rá venni végül, ezekkel a hydrogel fóliákkal barátkozom egyelőre.
-
dragonfx
veterán
Hat kiderul.pedig 5$ volt.
Amugy mibol tudom az?? 😁
Ez s tied is kb annyi. Ennel is irjak.
Jo arba vetted sz ugreen.t de nem arancsatis 😂😂
Sim kartyam meg megvan abba vissza lehet pattintani.de szerintem mar mindenhol nano van.
11.11 nagy akcjok ali.n majd akkor rendelek meg par aprosagit.
Foliabol a mijecal,floveme es a cafele szerintem ami minosegi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged