- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Mennyivel jobb kifejezés a "Skype kamera" mint a manapság oly idegesítő "szelfi kamera" megnevezés.
Persze lehet, hogy csak én kapok agybajt, ha meghallom az utóbbit...
-
Ádám16
addikt
Biztos el fog kelni az a "pár darab".
Ha kőgazdag lennék, ezt választanám -
Bentley kiadásra még nem volt példa emlékeim szerint,de ez nagyon tetszetős, főleg ez a bézs ,barna színű bőr és a varratok.
-
-
Remiel
őstag
inkább megveszem a simát az tök olcsó
bár nekem ez is bejönne
-
kisgergely80
tag
Nekem is tetszik, szerintem igazán stílusos. És ne feledjük a szolgáltatást, ami párosul hozzá. :-)
-
Nem tudom mire számítottam a címet olvasva.
-
Ali G.
senior tag
szerintem baromi egyedi és nekem tetszik
ilyen egyedi kellene legyen minden gyártó készüléke
-
Látnok
aktív tag
Pedig ugye van/volt ilyen más gyártónál.. Mármint megfelelő vas, amin ráadásul jó az OS is.
Nézd meg az Árnyékügynök című filmet, és ott az orosz pénzügyi gurunál van is egy.
Vagy itt egy link: igaz itt a legújabb csak 1.650euro, bár az arany változat a korább modell esetében 20.000 euro, ami azért nem semmi.
-
törölt tag
válasz
Crafter32 #47 üzenetére
Mit jelent az a kifejezés, hogy "túlárazott"? A "túl" az ismerős, szoktam hallani, hogy megint túltoltam, de mi az az "ár" és hol lehet ezt megtudni? Én csak előkaptam azt a kis plasztik izét, amire azt mondták, hogy kell, ha vmire szükségem lenne, odaadtam a mosolygós hölgynek, Ő áthúzta vmi kütyün és aztán a kezembe nyomta a Vertut. Majd beültem az új Bentley -mbe és siettem a következő helyre, mert már késő volt és még egy csomó kiegészítőt be kellett szereznem. Most akkor rosszul csináltam vmit? Ez a "túlárazott" probléma vmi szoftveres hiba? A Vertu asszisztensem sem tudott rá válaszolni, pedig már egy csomó hasznos infót megtudtam tőle.
-
Crafter32
őstag
Eddig senki nem írta, hogy túl lenne árazva? Változások vannak a mobilarenán : 5milla alatt olcsó a magyarnak a telefon.
-
movax
őstag
- Hé Laja, neked hány magos a mobilod?
- Tizenkétezer ötszáz, baszod. -
A 2. Vesztes
senior tag
Ahogy nézegetem itten, egyre jobban teccik. Vajh mikor lesz a Telenornál????
Vuff.
-
RedSix
tag
Remélem, valami frankó prepaid akcióban jóárasítva lesz.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Nemtom... Ez szépez?
Vuff?
-
15115
tag
...ha már bentley akkor nem kulcsos hanem kártyás a központi zár?
-
törölt tag
A hír szinte lényegtelen. Viszont a hsz.-ek!
Nagyon tetszik. Még! Már csak emiatt is áldom az eszem, hogy nem azt a csöves Aston Martint választottam. Hasselhoff okosórás járműkezelése is majdnem eltántorított, de aztán végül győzött a józan ész. Egyikhez sincs Vertu és egy Bentley, azért mégiscsak egy Bentley!
-
hallerlaller
addikt
Ez vajon meghajlik?
-
Na végre nem valami Symbianos szörny van a gépházban.
Sok írjátok milyen ronda. Ennek pont olyannak kell lennie hogy mindenki felismerje. Szerintem ez összejött nekik, az hogy ezt így érték el már más kérdés. Megvan minden stílusjegy, felső kategóriás anyag használat. -
plejik
addikt
válasz
BomiBoogie #37 üzenetére
Igaz..
-
plejik
addikt
Elő is rendelek, mindjárt kettőre...
Amúgy elég gázul néz ki...
-
flexxx2
őstag
Ha grade2es titán, akkor szétkarcolódik 1év alatt, ha grade5 akkor bírni fogja. Nem találtam melyik.
-
eventus
veterán
" Nem a szegények etetése lehetetlen feladat, hanem a gazdagok étvágyának kielégítése" - Teréz anya
-
Ez csak nyitóár. Pár hónap és beáll 3,2-re, majd akkor kell megvenni
-
dreamdancer
őstag
Azok a kövek b+... Kíváncsi lennék, milyen "egzotikus" bőrökből lehet választani. Bálnapénisz? Zsuráf? Neandervölgyi?
Komolyra fordítva: az ilyen luxusmobilok, amin valódi bőr és drágakövek vannak, mutatják meg, miért kínos az üveggyöngyöngy meg a plasztik-bőrhatás.
-
Peterson_
addikt
Nyilván itt felesleges racionális érvet keresni az árra, luxuscikk, ennyi a történet.
Ellenben ezúttal legalább belefért a büdzsébe egy felsőkategóriás hw is -
mrlujoak
veterán
...a tok jól néz ki... :-)
-
Spancho
senior tag
Na majd ha nyerek a lottón
(nagyon ronda.) -
ladapower
tag
Nos nekem pedig marhára tetszik. Bár akkor már inkább fekete bőrrel választanám...
Egyébként ha kőgazdag lennék, lehet épp az ellenkező irányba haladnék: lenne egy szimpla Nokia 6310/7110/8110/8210 telóm, minden másra meg valami rablettás pc / 2in1 noti... -
kristof83
aktív tag
Egyébként bemutatkozott a hetekben a vadonatúj Vertu Aster család is.....itt nem volt hír, más oldalakon igen.
Csak azért érdekes mert annak még ennél is sokkal fejlettebb a belseje, és vékonyabb a kialakítása is. -
Wynsent
tag
Kettőt kérek!
-
Csarli85
aktív tag
Nagyon szép. Remélrm lesz a T-mobilnál is.
-
-
nemlehet
őstag
Szerintem sem szép. Az a bőr egyszerűen nem illik oda, főleg ebben a színben. Bár mondjuk a vertukat amúgy is főleg az oroszok és arabok veszik ott meg más a közízlés mint nyugaton.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #11 üzenetére
192g
-
-
Az a szerencse h nincs Bentley-m...
-
hemaka
nagyúr
Elolrol meg oke, de a hatulja borzalom. Bar ennyi penzert tok mindegy hogy nez ki, nem az a lenyeg.
-
törölt tag
De, volt, az utóbbi pár hír ezekről szól.
-
Ricardo
titán
Végre eljutottak oda a luxus mobilok, hogy nem egy tejesen alap vasat pakolnak bele.
-
boncser
aktív tag
Hát ez valami rettenet.
nagyon csúnya -
Csapoati
nagyúr
Na ezzel lehet villantani, nem az arany iPhone-okkal meg Galaxykkal.
-
Nigér
őstag
Na ha jól vágom ez az első Vertu talán ami hardveresen is jófajta...
-
Steve1207
veterán
Első és második reakció: atyaég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest