Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
-
Rendben. És az iPad-et hol tudom részletre venni? Mert abból is baromi sok fogy hazánkban, és ugyanannyi mint a Surface. De akkor ne csak Mo-t nézzük mert itt ugye csak azért volt sikertelen mert nem lehetett kapni... A világban mindenütt el lehet adni a normális készülékeket, megfelelő támogatással, de valahogy ez az MS-nek nem igen akart összejönni, és le merem fogadni hogy ez most sem fog.
Ezek tényleg normálisak, hogy kiadnak egy olyan HW-t 2013-ban ami nem támogatja az OpenGL ES 3.0-át... ?(no persze ez lenne a legkevesebb)
-
Ez akkora kamu. Csak az MS szajkózza ezt az oltári baromságot. Nézd meg, hogy hány ember kezében van iPhone vagy valami csúcs android. Aminek van értelme arra az emberek, még ha csórók is áldoznak többet, de nem egy ilyenért.
Ennek a cikknek az első 6 sora mindent elmond, és nagyon egyet értek vele.
-
oszi666
őstag
Hm hm... Elgondolkodtam. Viszont ha ez mind igaz, elszúrták azzal, hogy csak egy usb olvasót raktak bele. Hdmin megy ki a kép, usb-be megy be a bill, akkor pl pendirevot hova rakok? Jó, kihúzom a billt, de akkor is kényelmetlen. Tudom, ne legyek telhetetlen. Viszont egyre jobban bejön a cucc.
-
oszi666
őstag
Hm.... Mondjuk az ipadom még bírja, imádom. De ha kiöregszik, lehet következőre ilyet veszek. Laptop túl nehéz egész nap azzal rohangálni.
Még egy kérdésem lenne, akkor ennek a képét én otthon ki tudom küldeni egy monitorra, és lehet billentyűzetet is csatlakoztatni rá, és így végülis kapok egy asztali pc-t, nem? Lemezlejatszó nélkül persze. Így egyre jobban tetszik. -
oszi666
őstag
A surface pro 2 tehat a full, asztali Windowst futtatja? Ez sose volt világos. Ha szeretném rakhatok kb akármilyen windowsos progit? Nem játékra gondolok, hanem pl statisztika elelmzőre, spéci képnézegetőre. Az office, ami rajta van, az is teljes értékű? Azért érdekelne, mert a mobilos office-ok, még az ios numbers se tud pl linearis regressziot, egyenest illeszteni stb, pedig jól jönne, hogy ne kelljen mindig pc-t vadászni.
-
Nem kell kiforgatni a szavakat. Nem kell ingyen adni, de amennyibe fájni fog, azért nem 1, meg 2 évre kellene nekik adni a szolgáltatásokat. Főleg úgy, hogy örülni fognak ha 1000 darabot talán el adnak belőle.
Szerk:Hozzá teszem én is venni akartam az első szériából, de amennyiért vesztegették átszámolva, kösz nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)