- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz IQfályter #107 üzenetére
Nagyon durva! Lényegében visszalépés az A53 akkor az A52-höz viszonyítva ebben is
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
IQfályter
tag
válasz IQfályter #44 üzenetére
Meg is van a hiba a cikkben azt hiszem mert a samsung az előző generációs Samsung Exynos chiphez hasonlítva írta ezt a teljesítmény növelő összehasonlítást nem pedig az elöző típusú telefonhoz.
Samsung claims the Exynps ups AI performance by 31%, GPU performance by 43% and CPU performance by 18% versus the previous generation chip.
A Samsung állítása szerint az Exynos 31%-kal növeli a mesterséges intelligencia teljesítményét, 43%-kal a GPU teljesítményét és 18%-kal a CPU teljesítményét az előző generációs chiphez képest.
-
t72killer
titán
válasz IQfályter #54 üzenetére
Előfordult már a történelem folyamán jó exynos, csak ritka. És persze nekem a jack hiánya főbűn, úgyhogy azért is szántam rá magam a vételre amikor olvastam a pletykákat az a53-ról.
Amit még értékelnék, ha már ilyen hosszú supportú termékről van szó, az a 8GB RAM, mert a jelek szerint a droidnak/optimalizálatlanul összehányt appoknak/"modern" webtartalomnak az isten ramja se elég.
A teljesítménnyel kapcsolatban nekem az a73 miatt erősen gyanús ez az új exynos. A legnagyobb modellbe mégis snapit tettek, az jelez valamit. Főleg, hogy ezt a modellt nem dobják ki Európában, márpedig samura valahogy az a mazochizmus jellemző, hogy €urópát szivatja a szarabb SoC-kkel, kevesebb RAM-mal, stb, de majd meglátjuk.
#56: , erről ennyit. Még a nejem a52 5g-jét se nagyon gyúrja le, ezekszerint a nagy grafikai teljesítményugrás is az a52-höz viszonyítva értendő.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...