- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
haladó
tag
Keresgélem a köv telót,és nem gondoltam volna, hogy ez ilyen érdekes opció lehet! Elég jól sikerült a tesztelők szerint. Sajnos a fotózási képességek nem túl jók, nincs képstabilizátor ha jól hallottam, és rezgőmotorból se sikerólt jót /vagy jól/ beletenni (ami nemtudom hogy lehetséges).
Amúgy a mérete se érdekelne, már mini pc-ként tekintek rá (már csak egy dex klón kéne hozzá/. Nagyszerű (legjobb) hangzás, villámgyors működés, hosszű üzemidő. Ha még a kamera és a rezgőmotor is a helyén lenne, kiadnék érte annyit, amennyit telefonért egyébként soha. Egyébként a note8 tetszik, de nem érzem hogy azt a pluszt amit az tud valaha is kihasználnám és az árcédulája is nagyon vastag (igazából ez a gond )... De ezt úgy érzem nem nehéz kihasználni, bár pont játákra nem lenne használva.Várjuk a razer phone 2-t
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
1. tekintve, hogy magyarország is rajta van a választható listán az oldalukon, én nem nagyon aggódnék.
2. német amazonon tuti lesz
3. "November 17-én indul az értékesítés" - ebből nagyjából Q1 lesz, így nagyon elkúrták a megjelenést szerintem, mire kijön, már közel közép-kategória lesz.[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
lazlora
tag
Szerintetek M.o.ról hogy a legjobb beszerezni? Ki kell utazni valahova ahol lehet kapni vagy van olyan 3rd party aki árulni fogja értelmes áron függetlenül?
Ha van konkrét link jöhet"A lot of times, people don't know what they want until you show it to them." S.J.
-
Komplikato
veterán
Amit írsz az jogos, hiszen az NFC antenna plusz pénz a gyártónak, meg plusz egy tanúsítvány amiért fizetni kell, akár a B20 800MHz LTE is. Csak ugye az online bemutatóban ezeket elmondták, meg jó pár telefon tesztben, amiket millió szám tettek ki a YouTube-ra a hivatalos bemutatóval egy időben. Mez azért ez még is csak 699 USD-s készülék, akkor is ha csúcs készülékben az "olcsó". Ennyi erővel csinálhatták volna úgy, mint többi kínai cég, hogy raktár aljáról összelapátolt 820-as SoC-ot tesznek bele ...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Kasya
nagyúr
-
válasz Komplikato #196 üzenetére
Az egy dolog , hogy mit tud a csip és egy másik , hogy mit tesznek bele a gyártók a telefonba.
Van pár telefon aminél ugyan az a csip mégse egyforma a tudásuk.
Itt is irja, hogy 32mpix ig támogatja a kamerákat, de mégse láttam még olyan mobilt aminél 20asnál nagyobb lenne
Csak ugy mint az AD wifit- még AC támogatottságút is nagyon keresni kell nem hogy ad-set, még normális asztali routerben is.
6 GPS verziót támogat mégis csak max 3at engedélyeznek használni -
Komplikato
veterán
"Nem tudjuk van e b20as freki, vagy AC wifit viszi e ,BT kapcsolat hányas verzió stb. NFC"
Dehogynem, benne volt a megjelenési cikkben, hogy csak global verziót gyártanak, szóval tudja a B20-at is, minden egyéb vezérlő meg a Snapi 835 SoC-ban van, ami egyik csúcs jelenleg. Szóval NFC van, AC és AD Wifi van, BT 5.0 van."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
veterán
-
NandorHUN
addikt
-
mark!
őstag
nem samsungozok
egyetlen samsung amit elfogadnék az a note8.egyébként nemakarok egyelőre váltani, megvagyok most gyengébb hardveren is, meg kell a pénz másra is.
saját keresetem meg még nincs, annyira nagy viszont vagyok már hogy szülők ne vegyék meg
pedig tavaly a 6s még sikerült 😂😂[ Szerkesztve ]
>
-
Azie
őstag
válasz TheBikerider #186 üzenetére
bocs, a sonyra értettem én is
-
mark!
őstag
csak legyen itthon kapható
simán vállalható telefon amúgy, szép is meg jó is, 700$ pedig nem sok érte[ Szerkesztve ]
>
-
veterán
-
Hegasus
senior tag
ez tetszetős darab az biztos.
120Hz-hez főleg kéne már egy adnroidos motion interpolationos lejátszó. 120 Hz valóban jó játékokhoz, de a videók még mindig ócska 24 fps-el szaladnak, akkor a multimédia ezen részét megette a fene pcn faxán megoldható, már csak androidon kéne.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Arcképgyáros
Mondjuk én kifejezetten örülök annak, hogy a SoC-on nem spóroltak.
Mert ilyenkor bármi megtörténhet, csak a cégen múlik, hogy mennyire veszi komolyan az új jószágot.
Lásd: Marshall London, egy hihetetlenül jó telefon, a cég büszkesége, és bumm, kapott egy SD410-et 2015 végén.
Vagy ott van az Onkyo Granbeats SD 625-tel(?), 200k feletti nyotóárral...
Az említett telefonoknál csak-csak megbocsájtható, de egy Razer készüléknél alap a SD835.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Fitzgerald
veterán
Az hogy erős a hardver nem azt jelenti, hogy ki is használják, ez a lényege annak amit írtam. Már az Adreno 330 is a PS3 szintjén volt grafikus teljesítményben, mégsem láttunk azóta sem PS3 szintű grafikával Androidos játékokat megjelenni.
A Tegra X1 igp-je kb. az Adreno 530 szintjén van, ami a közel 2 éves Snapdragon 820-ban debütált. Tény hogy nem fejlődik olyan dinamikusan ez a terület mint néhány éve, de a mai csúcs igp-k azért 25-30%-al gyorsabbak nála. -
bepe79
addikt
válasz <Adamsky> #177 üzenetére
"Milyen jó lenne ugyanez 4,7"-es kijelzővel és egy középkategóriás, modern SoC-al "
2017-es Samsung A3, vagy majd a 2018-as A3
Vagy Sony kompakt.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
hajbel
addikt
válasz Fitzgerald #167 üzenetére
Konzolok grafikus teljesítménye. Attól még nem PS 2 és 3 közötti grafika, amikor a PS3 teljesítményének dupláját tudja, az idei adrenovan nagyjából egy szinten van, mivel ugye ez egy konzol, a telefont pedig nem csak erre a célra gyártják.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
indaboy
csendes tag
Hali
Nekem már a Nextbit Robin is bejött, és amikor olvastam hogy a Razer felvásárolta csak ki kellett várni mit hoznak ki Karácsony előtt. Mondjuk azt hittem hogy a telefon mellé extra kiegészítőket is lehet majd vásárolni, például valami "Gamer Limited Edition" is készül matricákkal, külső aksival, esetleg egy kontrollerrel együtt olyan Razer stílusban. De várjuk ki a végét.
Kíváncsii vagyok az összehasonlító tesztekre, arra hogy mit tud a nagyok mellett, bár itt mondjuk már iPhone 8 vagy iPhone X is bekerülhetne, hogy lássuk érdemesebb-e egyikről másikra váltani, tudásban melyik mit tud ha a csúcsot nézzük.(Én pl az iOS 11-ben baromi nagyot csalódtam, folyamatos lefagyás, leállás, appok megállása, fagyása, stb. Komolyan a váltáson agyalok egy ideje, eddig a Robin jött be nagyon)http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=indaboy
-
<Adamsky>
nagyúr
Hejj, de irigylem azokat, akiknek mindegy, mekkora tepsit szorongatnak (vagy lapul a zsebükben). Kialakítását, tudását tekintve nagyon tetszik ez a telefon, csak, hát a mérete...
Milyen jó lenne ugyanez 4,7"-es kijelzővel és egy középkategóriás, modern SoC-al ... no, de ilyen sose lesz ...
Egyébként a nagy gyártók helyében most rettentő kínosan érezném magam, hogy egy ilyen cég, akik még sose készítettek telefont, bedurrantanak egy ilyet. -
Mometazon
csendes tag
Szerintem pöpecül néz ki, és az ár is rendben lesz. A többi portékájukkal is követhetnék ezt az ár/érték arány mutat Razer-ék.
A nyúlon túl.
-
-
Hallosz
senior tag
Hm.... asszem veszek egyet.
-
kiezTe90
senior tag
Na azért én rosszabra számítottam árban. De akkor sem venném meg, mert nem tetszik. (Nem vitát akarok generálni, ez ízlés dolga ami mindenkinek más!)
Amúgy ha már a razer így beakar szállni a mobilpiacra, valami "komolyabb" játékok is jöhetnének...(Ha már gamer mobil akkor legyen rá fasza tartalom) Bár hozzáteszem nemtudom elképzelni egy mobilon mondjuk fps játékokat játszani.Szerk.: Mondjuk egy destiny2, vagy The division szerű játékok de királyok lennének...
[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
válasz NandorHUN #166 üzenetére
Azért ezt így nem mondanám. Én először s6 edgen próbáltam ki a mobilos Vr-t és nem ájultam el tőle. Aztán rákötöttem PC-re, és azzal játszottam a Gta 5 és Skyrim játékokat. (Outlastot is kiakartam próbálni, de inkább kihagytam.) Az baromira tetszett, egyetlen baja volt, hogy ugye mobilnál csak 2 dimenzióban tudsz nézelődni. (Fel le, balra jobbra) Az előre vagy hátra hajolást már nem tudja kezelni. Keress rá a Trinus VR-re. Én azzal próbáltam, de kismillió másik program is van. Viszont elég erős vas kell alá.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
RaveForce
veterán
"Ha az új wolfenstein elfutkos rajta,"
A long trailer 120fps-en gond nelkul„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz NandorHUN #163 üzenetére
5 eve hasznaltam radugas NELKUL vezetekmentesen PS3 controllert az MHL kabellel tvre kotott telefonnal PSX emulatort
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
tkiceg
csendes tag
Nem rossz nem rossz, nem semmi telefont tettek le az asztalra összességében. Ha az új wolfenstein elfutkos rajta, lehet beruházok rá Ha már gamer mobil 120hz qhd kijelzővel meg 8 magos cpuval, 8gb rammal, fasza vga, dolby erősítős hangtechnika meg minden jósággal fel van szerelve.
-
NandorHUN
addikt
Igen, de itt nem csak a vasról van szó, hanem hogy milyen a software-s támogatottsága. És az gyakorlatilag zero PC-s oldalról.
Az amit meg a mobilos VR tud, az gyakorlatilag semmi, használhatatlan. PC-re lesznek rendes tartalmak fejlesztve, csak oda lehet venni 300+K-ért a fejeseket. Mobilra kéne optimalizálni, hogy menjen ott.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
válasz NandorHUN #164 üzenetére
sztem épp az alacsony képfrissités és a kis felbontású kijelző miat rosszabb a mobilos vonal , meg persze a hardver nem tud olyan szintű játékot futtatni mint a PC de azért egy 835 ösben már van errő egy kicsit komolyabb futtatásra is, föleg ha a játék is támogatni fogja a 120hzet és nem csak a 60at vagy a kevesebbet mint eddig.
-
NandorHUN
addikt
Tényleg csak parasztvakítás a telefon, de azért azt tegyük hozzá, hogy van Androidra már rég óta kontroller. Sőt sima Xbox vagy PS kontrollert is támogatja ha USB-n rádugod.
Másik, hogy aki kézi konzolt akar, annak ott a PSP vagy Switch, Androidos "free to play aztán perkálj 2 reklám meg mikrotranzakciók között" kategóriánál egy kicsit jobb minőséggel.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Azért ez a 120as frissités és a qhd felbontás a mobil VR-hez nem rossz opció ha lesz hozzá egy normális szemüveg.
DE ott is elöjön a tölthetőség és a fülhallgató együttes használatának a problémája vagy ha OTG-n akarok tartalmat tenni rá.
DE még azt sem tudjuk támogatja e az OTG-t.SE a kamerát tulajdonságait, van e képstabilizátor és hogy tud e 4k 60p ben videot avgy felette. , hogy antivan lehessen vissza nézini legalább a telefonon.
-
petymeg
addikt
Xperiás a kinézet tehát nekem nagyon tetszik. A 120 hz nekem semmit se mond. Egy átlag mobilban mennyi a frissités?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
korion
senior tag
kicsit Sony,de tetszik...
kb 3 év múlva megveszem 40-ért!
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
ADAM1337
nagyúr
1mhz=1000hz, sehol nem mondták, hogy gamer telefon lenne. (2x megnéztem a keynote-ot)
Csak hogy lesz tartalom hozzá, de nem gamer telefon.
Amúgy én az OIS-t nem látom sehol, de mivel pdaf van benne ezért gondolom OIS nincs benne, ami kicsit csalódás, amúgy én mate 10 pro és e között vacilálok.[ Szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
- Nézzétek, ez a Razer új telefonja, kimondottan játékosoknak!
- Óh, de király! Évek óta várunk erre! Várj... hol van a D-pad? A gombok? Az analóg joystick?
- Áh, az nem kell manapság játékhoz!
- Oké, hová dugom be a fülest?
- Egy kő alatt élsz? Az nem trendi! Bluetoot, és töltsed naponta, vagy bömböltesd csak simán, mint egy tirpák tízenkétéves!
- Rendben. Akkor... mit is ad ez a játékosoknak?
- 120 MHZ-ES KÉPEEERNYŐŐŐTTT!!!Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
NandorHUN
addikt
válasz Komplikato #63 üzenetére
Ezekkel a mobilos játékokkal pont az a baj, hogy az irányítás valami borzalom, szóval az az egyik utolsó lesz akkor már, hogy 60 vagy 120Hz-en megy
Az meg a másik, hogy ha kijelző 120-as, még nem azt jelenti, hogy alkalmazás támogatja VAGY GPU bírni fogja /vagy épp az aksi.Másik,hogy felbontást és órajeleket tudod állíani más telefonokon is, vagy rendes Google telót veszel vagy Androidot és rootolod.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
ak76
senior tag
A hátlapon az az Ebola vírus elég bazári,amúgy tetszik,jó áron van.
-
kár, hogy a részeletesebb tulajdonságait nem irták ki, de reméljük lesz majd egy alapos teszt róla.
Nem tudjuk van e b20as freki, vagy AC wifit viszi e ,BT kapcsolat hányas verzió stb. NFC. az AD kártya helyén lehet e használni másik SIM-et.Kár a jack és az infra hiányáért is. ha ennyire el akarják már hagyni a jack csatlakozót akkor miért nem gyártanak már usb c csatis füleseket miért kell a toldó, vagy adjanak hozzá Y kábelt, hogy tölteni is lehessen egybe.
Komolyan sokszor nem értem a fejlesztőket mintha nem is használnának napi rendszerességgel telefont.
Kezdve már ott, hogy a töltőt és a jacket a szembelévő oldalakra teszik nem egymás mellé, nehogy lehessen egyszerre használni a két csatlakozót ha tokban vagy zsebben tartja vagy csak a kocsi tartóban akarná használni és nem szeretné ha a kábelek össze vissza álljanak. -
-
arkone
aktív tag
A hangszóróba attól tartok hamar belemegy mindenféle szösz, piszok.
-
madgie
titán
válasz Janesz1981 #150 üzenetére
Az okostelefonon állandóan scrollozol, pinch-to-zoomolsz, sima tartalomfogyasztásnál főleg, ott meg sokkal-sokkal "folyékonyabb" a 120 Hz.
Értem én, hogy felesleges, kapcsoljunk csak vissza 30 Hz-re, elég az is
-
Janesz1981
tag
az jó de akkor is csak 120fps tartalmaknál tudod kiélvezni az előnyeit. Lehet "smoothabb" az egérkurzor de a youtube videókon semmi változást nem fogsz észre venni képnézegetésnél pl meg pláne nem. Persze után húzás tekintetében jobb a 120hz mert az mutatja milyen gyakran tud két képkocka között váltani tehát ebből a szempontból biztos jobb.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Ez durván jó telefon lesz!
Természetesen ezt a telefont SEM szabad idehaza megvenni.
Ha külföldröl veszed meg kb 20-50k-val Olcsóbban jutsz hozzá!
Érdemes utána járni és nem esztelenül tömni a kapzsi szolgáltatók és sityi -mityi zug árusok zsebét!! -
hajbel
addikt
válasz Fitzgerald #135 üzenetére
Arról írtam, hogy a jelenlegi android csúcshardver közel van a switchez teljesítményben. A Razer pedig szoftverfejlesztő cégekkel áll kapcsolatban, hogy kihasználják a hardverét. Remélem, megvan.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
ADAM1337
nagyúr
válasz maximilian4 #143 üzenetére
Az a tény, hogy nincs androidra content ami jó lenne, én valami xperia play modern változatát vártam, vagy egy levehető dockolós joy-t, vagy bármit, de ez egy átlagos kialakítás, csak erős a hw benne.
-
maximilian4
addikt
Engem nem győzött meg. Valami razeresebb külsőt vártam, több zölddel. A gamer vonaltól nem lehet eltekinteni, főleg úgy hogy tnap egy darabig néztem a live-ot, és a ceo fél óráig azt ecsetelte hogy ők a no. 1 a gamer piacon, meg az istencsászárok. Jó lesz ez a bencsmárkos virptyukáknak, akik elmondhatják hogy az ótós bencsmárkba 5 ponttal többet tud mint a galaxy s8, meg van 120hz ami igazából tényleg nagyon fontos egy telónál, érdemben is ki fogja használni minden fogyasztó (jó vicc).
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
bozont
veterán
válasz #16820480 #129 üzenetére
De pont ez az, használat közben (vagyis amikor mozgás van a képernyőn), akkor a user által beállított frissítése ugrik fel (MKBHD szerint amint megérintjük a képernyőt). Amikor meg idle a rendszer akkor visszaveszi 60Hz-re akksi kímélés céljából. Nincs ezzel semmi baj, sőt.
Én örülnék ha a telefonoknál is elterjednének a 120HZ-es kijelzők. Nem csak játékoknál van jótékony hatása, asztalon, böngészés közben is sokkal kellemesebb a szemnek a 120+Hz.[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
alapból igen, a Nokia2-nél a kamera nagyon vékony, úgyhogy mégsem - mondjuk fotóztam én már Cedarral is
Egyébként nekem is pont az számít, amit 137 írt, kamera, üzemidő, dizájn (hogy ne szappantartó legyen, hanem szögletes) - és nem árt, ha nem 3x van túlárazva.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Kasya
nagyúr
válasz noPublicFG #137 üzenetére
Akkor a Nokia 2 a te telefonod, nem ez
-
senior tag
F@sza, meg minden, de csak és kizárólag az üzemidő és a kamerás képességek érdekelnek. 120Hz-es kijelző sem izgat, kit érdekel, hány Hz-en nyitom a facebookot? A hangrendszer sem érdekel, úgy is fülest dugom a zenehallgatáshoz, a teljesítmény pedig azért hagy hidegen, mert, ha rosszul optimalizálnak valamit, akkor az rossz lesz, mindegy a processzor ereje...
Ennyi a kis véleményemplus ça change, plus c'est la même chose
-
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Nem látom, hogy a válaszod hogyan kapcsolódik ahhoz amit írtam, de az gondolom megvan, hogy a Switch egy dedikált kézikonzol, nem egy kommon Androidos vas szinte módosítatlan Androiddal. Az nvidia-exkluzív címeken kívül kb. nincs is olyan játék Androidra, ami akár csak megközelítené valamelyik PS3 nyitócímet látványban.
-
DonaldJames
tag
Nagyon jó lett szerintem.
▂▃▃▅▅▇▇Megbízhatóságom 551 pozitív és 0 negatív..... ▇▇▅▅▃▃▂
-
törölt tag
Mondjuk egy sudoku hogy használja ki?
Amúgy az otthoni monitorod nem akkumulátorról megy gondolom, így ott tök mindegy, hogy közben mennyit fogyaszt. Mobilnál nem mindegy. Nem véletlen az iPad Pro esetében sem, hogy pont így van megoldva: max 120 fps, de általában inkább 60.
-
BoB
veterán
válasz #16820480 #129 üzenetére
Ez mondjuk érdekes hogy "nem minden játék használja ki a 120Hz nyújtotta előnyöket" dolog. Nem igazán értem, mi köze ennek a játékhoz?
Itthon 120-as monitorom van, teljesen mindegy hogy milyen játék vagy program fut rajta, a monitor 120Hz-en adja a képet.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
törölt tag
[link]
"...but that's essentially just a max frame rate, so when you're not really using the phone, or if it's just sitting on an image or on the setting page or something, nothing's moving, it drops to a lower frame rate to save battery."Legalább ha már MKBHD-t hozod fel példának, akkor nézd végig azt a videót, amiben bemutatja...
-
janeszgol
félisten
Kinézetre nagyon tetszik a teló és specre is ígéretes. Kicsit többet ad, mint más, meglátjuk hol ad kevesebbet.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
(#103) Jhonny06: Benne van a cikkben, hogy a Nextbitet vette meg a razer, tehát a nextbit gyártotta a telefont.
(#104) sheratan: Honnan veszed, hogy visszaveszi a képfrissítést? Magad állíthatod, hogy hol, mikor, milyen képfrissítéssel használod a telefont, akár a menüben is 120Hz. Marques Brownlee szerint a legsmoothabb okostelefon élmény, amit nyújt.
(#119) Fitzgerald: Kinek mi... A Switch nincs messze ettől a szinttől, mégis vannak rá igazán jó dolgok. Nyilván a kínálat fogja eldönteni, hogy lesz-e értelme. Egyébként magad szabályozhatod, hogy leveszed a grafikát és magasabb frameraten nyomod, vagy vica-versa.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Sikerült sokmindent belepakolni azért. Ami nagyon tetszett, hogy a Razer végül nem Gamer telefonnak titulálja, hanem gamerekenek szánja magát a készüléket, ami a konkurenciára így kezdésként rávert picit. Remek use of space, kifejezetten tetszik mind a külső, mind a belső!
Finn the human
-
-
Crob
tag
most komolyan nem sikerült egy olyan képet beraknotok ahol làtszik rendesen a telefon normàlis fényviszonyok között?
Az oldalso ujjlenyomat-olvaso nem tetszik nekem, ebböl a fajtàbol még nem làttam értékelhetö megoldàst, de hàtha itt.
Ha mellépakolnak normàlis tàmogatàst, még el is gondolkozok rajta... -
Diocles
aktív tag
Mit jelent az, hogy egy mobiltelefon "a THX mozis minősítését megkapta"? Olyan hangja van, mint egy mozinak? Vagy olyan, mint egy THX-es házimozinak? Vagy, mint egy THX-es mobiltelefonnak, amiből talán ez az első és egyetlen? És ha igen, akkor mindezek után mégis mit jelent az, hogy téháiksz?
-
Fitzgerald
veterán
"egy asztali gépnél nem kicsi konfig kell egy játék 1440p 120 FPS meghajtásához, és ezt akarják mobilon megvalósítani?"
Mondj egy olyan mobilos játékot, ami nincs évtizedes lemaradásban látványban a kurrens PC-s címektől.
Nem a Crysis 3-at meg a Battlefield 1-et kell meghajtania a hardvernek, hanem olyan játékokat, amelyek valahol a PS2-PS3 éra között vannak látványügyileg. Ezt persze igyekeznek elfedni modern effektekkel, illetve a képernyő kis mérete is sokat segít ebben a dologban. De ha megnézel pl. Bluestacks-el egy szebb Androidos játékot pécén, érteni fogod miről beszélek. -
Kasya
nagyúr
Note 8 hasznalokent mondom, hogy a kavak ellenere is tetszik. Jobban, mint egy HTC.
Az ara is korrekt.Azert egy Game Tunert igazan csinalhattak volna hozza...
-
madgie
titán
-
csasaKKP
senior tag
Dolby Atmos telefonba? Komolyan?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Csapoati
nagyúr
-
bozont
veterán
Menüből amúgy lehet állítani hogy mekkora frissítést használjon.
Nekem tetszik. És az ára sem olyan vészes mint amire számítottam. Mondjuk a 128GB tárhely azért szimpibb lenne és a Dolby Atmos minősítésen is jót nevettem, de összességében nagyon bejön. Ez a 120Hz, ráadásul variálható képfrissítéssel időszerű újítás. Reméljünk a többi gyártó is elindul ebbe az irányba.
Egyedöli kérdés, amit majd az idő dönt el, hogy a support milyen lesz. Azért még a fotók minőségére kíváncsi leszek, ha még most vennék telefont ez is esélyes lenne, de már megvan az OP5.(#113) SlayerSub
Én nem vagyok Razer fan, meg ritkán játszok telón, de mint ahogy írtam is, simán esélyes lenne nálam. Persze azért várjuk meg a teszteket, meg az első 1-2, néhány hónapot mik a tapasztalatok, de én egyelőre pozítívan csalódtam.[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Szerintem ez olyan mint anno a Thinkpadek. Lehetett venni levelnehezekeket, meg laptopokat. A thinkpad laptop volt, FUNKCIONALIS design. Most nemtudhatod mibaja, abban igaza van hogy Cocain&Caviar sapihoz jobban passzol egy kicsit puncisitott design, ami "jajj nezd milyen kecses". Elhaladt mar mellettunk a vilag azvan. En orulok, hogy igy nez ki, ilyen is kell. Akinek meg vagja a kezet egy el azert mert az nem gombolyded, az meg fogdosson egesz nap angora nyulat lol...
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
MikeWazowski
veterán
Külsőre számomra egyértelműen Sony klón, de nem baj. A legszebb telefonokat ők gyártják.
A telefonnak meg szerintem óriási sikere lesz. A lehető legjobb időben dobták piacra, és jó áron.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Jhonny06 #103 üzenetére
Nana, az előbb még csak ennyit írtál:
én se meg te se vennék egy olyan márkától telefont, akinek semmi köze a témához, úgy más is így fog gondolkodni és olyanra ad ki 200e-t, ami már bizonyított a piacon.Ez nyilvánvalóan egy rétegtermék, szó sem lesz tízmilliós eladásokról. Ugyanakkor előre kár leírni, legalább az első teszteket várjuk meg.
Amúgy Yotaphone-t is vettek páran, pedig az is egy hasonló rétegtermék, drágán.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sehogy... az én telómon 3200as aksival plafon 5óra kijelzőidőt tudtam produkálni vegyes használattal... a 835 nem hinném sokkal kevesebbet fogyaszt mint a 820...ha játszok 40 max 50%on van a fényerő,100on kifolyik a szemem a helyéről
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
Az X az AMOLED, ott még egyelőre nem tudják megoldani ezt a frissítési sebességet. És a beugró rész miatt viszont muszáj AMOLED legyen.
Amúgy vicces, hogy MKBHD ott lelkesedik az elején, hogy 120 Hz folyamatosan, aztán 1 perccel később megcáfolja magát, hogy ez is úgy működik, mint az iPad pro, hogy visszaveszi dinamikusan a frissítést, amikor csak a menüben kolbászol az ember. Szóval vicces az ömlengés, hogy mennyivel simább a rendszer, mint bárhol máshol a 120 Hz miatt, amikor a menüben lépkedéskor nem is használja ki a telefon
Amúgy nem rossz telefon, de nem is hoz kimondottan olyan extrákat, amitől elájulnék, a forma kimondottan rossz lehet (egy) kézben tartáskor a szögletes design miatt. Persze ja, játékos telefon nem érdekel eleve, de attól még ha már flagship, akkor lehetne akár jó is.
-
Arcképgyáros
-
atike
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #100 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy megnézem én azt, hogy akár csak 50%-os fényerővel is, de hogy fog egy komolyabb játék 7 órát futni egy töltéssel.... Pld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest