- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Csak a kínai romban nincs szerintem magyar nyelv, de szerintem Poco F2 Pro-ból csak global létezik, mert a kínai változat neve K30 Pro. Bármilyen Poco F2 Pro-t veszel lesz benne magyar nyelv. Még akkor is van magyar nyelv ha Indonéz vagy Xiaomi.eu (ennek az alapja a kínai rom) romot teszel rá. Simple fizetés megy minden romon, a heti béta Xiaomi.eu-n is ami kínai Android 11-re épül, még a nyitott bootloader sem zavarja az alkalmazást, de akár a root-olás sem akadály. Tapasztalatból írom, mert végigpróbáltam és használom a Simple alkalmazást.
-
bupemko
senior tag
Ha használtad volna a keresőt, akkor láttad volna, hogy más már sikeresen beüzemelte a Simple-t (én speciel Google Pay-t használok EEA régiós készülékkel és Curve kártyával ami mögé akár az OTP-s kártyád is be lehet tenni).
Xiaomi Global telefonok többnyire tudnak magyarul (EEA is Global). Ha nem EEA/Global piacra készült telefonba botlasz, akkor persze előfordulhat, hogy abban kicsit hiányos a magyarítás, kínai webshopból vett kínai piacra szánt telefonban örül az ember ha van normális angol nyelv...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged