- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz
Gladiator124 #5520 üzenetére
én is csak a gyári cuccait használom tavaly augusztus óta. este 9 felé feldugom tölteni, majd lefekvés előtt 100%-on leveszem a töltőről.
újként - emlékeim szerint - 4680mAó volt, most 4460mAó az accubattery szerint 196 ciklus alapján.korábban 2 naponta töltöttem, de mióta felraktam 1-2 "alkalmazást", azóta naponta töltöm, de így sem megy 40% alá estére.
-
klaya86
senior tag
válasz
Gladiator124 #5520 üzenetére
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Gladiator124 #3266 üzenetére
A készülék is méri az áramot. Miért kellett készíteni usb kábelt?
Például a Gsam battery monitor kiirja a pillanatnyi (áram fogyasztást vagy) a befolyó áramot.
Kiirja a pillanatnyi hőmérsékletet is.
(Egyébként a készülékben elképesztő mennyiségű hőmérséklet érzékelő van. Például a DevCheck el meg tudod nézni mennyi fizikai és pszeudo van )Szabályozni is lehet a pillanatnyi áram felvételt software-ből. Nekem van 3 ikonom 2A, 4A, és 6A. (Plusz ami kiírja a pillanatnyi beállítást.)
A rendelkezésre álló Idő szerint a legkisebb árammal töltök. Erről egyszer írtam itt a fórumon. [link]Amiket írtál meg tudom erősíteni.
De a kábelen/csatlakozón is múlik az áram.
Pl az usb mérők csökkenthetik a max áram felvételt. A gagyibbak akár komolyabb zavart is okozhatnak a mérésben, töltésben. -
JKalo
tag
válasz
Gladiator124 #3211 üzenetére
Simple: ha nem otp-s a kártya (pl. Takarekbank) , akkor ha jól gondolom, kell simple virtuális kartya az NFC -s fizetéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest