- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Bánom is én, hogy hívják. A Xiaomi füleseket különben is mindenhol másképp hívják
Csak azért gondoltam, hogy a kolléga erre értette, mert egy Xiaomi füleshez szólt hozzá. A 1More cuccok árban azért fentebb vannak (a Triple Driver pl. olyan 100 dolcsi környéke, ha jól rémlik), én nem is venném egy kalap alá."A Air a csomagolást nem éri meg amibe rakják."
Na ezt el is hiszem, pár tesztet olvastam róla, az összes Pistonnál jóval rosszabb értékelést kapott. -
Keem1
veterán
Szerintem a Xiaomi Air Capsule-ra gondolt.
Több helyen is lehúzták, nem próbáltam ugyan, de attól tartok, ennek rosszabb a hangminősége, mint a Pistonoké. -
Keem1
veterán
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Azért, mert rossz illesztékkel használod. Megfelelő illesztékkel nem csak hogy tökéletes komfortérzés, de még jobb a hangzás is. Hidd el, próbáltam ilyet is, olyat is, sokkal jobb az agybadugós. Ha nincs a csomagban jó illeszték, akkor nincs mese, be kell hozzá szerezni a megfelelőt.
-
Keem1
veterán
Ha ez méltó utódja a P3-nak, én nagyon boldog leszek, elsők között fogom rendelni
De lehet, még megvárom, míg Szentkuti kipróbálja
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vezetékmentes Mi Sport Bluetooth Headset után a Xiaomi most a vezetékes vonalat bővítette a Piston 3 Pro avagy az Earphone Pro személyében.
- E-roller topik
- Windows 11
- Minecraft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest