Bemutatkozott a Piston 3 Pro sztereó headset

Hirdetés

A Xiaomi Piston és az olcsó, korrekt füles fogalma egy ideje összefonódott, néhány generáció után aztán a Hybrid nevű, dinamikus-armatúrás hibrid in-ear headsettel is folytatta a sort a gyártó, amely ugyanúgy besöpört nálunk egy plecsnit. A Xiaomi egyébként gyárt hangszórókat és vezetékmentes füleseket is, azaz nem ismeretlen terep neki a hangleadók világa.


[+]

A minap épp a Mi Sport Bluetooth Headset bejelentéséről számoltunk be, és most itt a Piston 3 Pro ahogy az AndroidAuthority, avagy az Earphone Pro, ahogy a termékoldal html kódja nevezi.


[+]

A 150 jüanos, azaz mintegy 6 ezer forintos headset in-ear kialakítású, négy pár eltérő méretű gumiharanggal és alumínium, grafén és itt-ott műanyag kivitelezéssel. A Pro 17 grammot nyom és ezüst színváltozatban érhető el 1,25 méter hosszú, fekete kábellel, három kezelőgombbal és mikrofonfurattal.


[+]

A frekvenciaátvitel 20 és 40 000 Hz között helyezkedik el, az impedancia 32 ohm, az érzékenység 98 dB, a csatlakozás természetesen 3,5 milliméteres jack típusú. A Piston 3 Pro egyaránt kompatibilis androidos és iOS-es telefonokkal, hangzás szempontjából igyekeztek teljesen neutrális, sok részletet megmutató karaktert képviselő fülhallgatóval előállni, hogy ez mennyire sikerült az erőteljesen V-karakterű darabok után, majd meglátjuk, jobban mondva meghalljuk.

Előzmények

  • A Mi Sport Bluetooth Headset is bemutatkozott

    IPx4-es védelemmel, hétórás üzemidővel és Bluetooth 4.1-es kapcsolattal mutatkozott be a Xiaomi „vezetékmentes” kiegészítője.

  • Xiaomi Hybrid headset bemutató

    Armatúrás és dinamikus meghajtót használ egy időben a Xiaomi Piston fülesek örököse, nevét is ebből a kettős megoldásból kapta. Vajon sikerült a technológiák előnyeit egyesíteni?

  • Xiaomi Piston 3 - kényelmével nyer

    Ellátogatott hozzánk a Xiaomi Piston 3, ami az utóbbi idők egyik leginkább kedvelt headsetes in-ear fülhallgatójának utóda. Folytatódhat a siker?

  • Xiaomi Piston 2 és OnePlus Silver Bullet

    Két feltörekvő kínai gyártó utólagosan megvásárolható, 10 000 forint alatti kiegészítőjét próbáltuk ki, a minőséget illetően pedig nem kellett csalódnunk.

Hirdetés