- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Bánom is én, hogy hívják. A Xiaomi füleseket különben is mindenhol másképp hívják
Csak azért gondoltam, hogy a kolléga erre értette, mert egy Xiaomi füleshez szólt hozzá. A 1More cuccok árban azért fentebb vannak (a Triple Driver pl. olyan 100 dolcsi környéke, ha jól rémlik), én nem is venném egy kalap alá."A Air a csomagolást nem éri meg amibe rakják."
Na ezt el is hiszem, pár tesztet olvastam róla, az összes Pistonnál jóval rosszabb értékelést kapott.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Szerintem a Xiaomi Air Capsule-ra gondolt.
Több helyen is lehúzták, nem próbáltam ugyan, de attól tartok, ennek rosszabb a hangminősége, mint a Pistonoké. -
vicze
félisten
Ha a 1More Capsule-ra gondolsz, az nem Xiaomi brand-es, így nem a nagyon eltúlzott V-t lövi be a 1More mint a Xiaomi-k estében. Capsule-t legtöbb review kiegyenlítettek írja le, ez valószínű egy laposabb V-t jelent, de a kialakítás miatt lehet hogy tényleg kiegyenlített. Ez az egyetlen 1More amit még nem rendeltem meg, így saját véleményt nem tudok írni, majd ha értelmes áron lesz.
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
A Capsule-ról van tapasztalatotok? Megéri az árát, az is túl V karakteres?
-
kromatika
veterán
Remélem részletgazdagabb mint a Hybrid.mert ott a közepek hiánya nekem nagyon fájó volt,Piston 3 után.
-
veterán
A Hybrid és ez az új is inkább elektronikus zenéhez jó,hangszeres zenéknél nem az igazi az erősen V karakter miatt.Én EDM-et,Techno-t és DnB-t hallgatok,ezeknél a stílusoknál elég szépen szól,de pl rocknál és popnál anyám Piston 3-ja és az én régi Piston 2-m sokkal szebben szól,a Rock Zircon meg pláne.
Magyarán jó füles ez csak erősen behatárolt a zenei stílusok terén. -
vicze
félisten
Öröm látni, hogy a média megint nem tud mit kezdeni egy Xiaomi elnevezéssel és random neveket aggasztanak rá.
Mondjuk úgy nehéz, hogy az eddigi Pro-ból hirtelen sima lett és az új megkapta a pró nevet. De akkor már inkább a Hybrid 2 sokkal jobb elnevezés.Kb. annyi benne az újítás, hogy megkapta a 1More Capsule vezérlő és jack kialakítását.
(#2) Baskiria: Mivel 1-1-ben a Hypridet kapod 1,5x-es áron így igen, tuti vétel.
(#13) r3dsnake: Ha csak a külső kell, ott a 1More Piston Classic, de az nem agy szétütő, cserébe sokkal szebb a hangja.
-
Csabulator
tag
Jól néz ki a füles, a vezérlő gombok miatt nálam jár a plusz pont, a Piston 3-ban pont ez nem tetszik nekem, nem tudom egyértelműen kitapintani a középső gombot, állandóan mellé nyúlok.
Egyébként nekem 2 Piston 3-am van, de csak mert az elsőnek a kábele gyárilag rossz volt, el-elment a hang. Aztán az új meg elpiszkolódott és azért halkult el, de ezt könnyen orvosoltam. Egyébként majd' másfél éve napi használatban van és némi kopáson kívül nincs semmi baja. Én már kevésbé vigyázok rá, mert a kábele csavarodik össze-vissza :-)
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
őstag
válasz Juhaszatti #22 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz PlüssMajom #27 üzenetére
Pedig a farkasok miatt érdemes.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz PlüssMajom #25 üzenetére
Veresegyházon 2 éve nyáron.
-
holozis_HUN
veterán
KZ HDS1-hez képest milyen lehet ez? Tippre.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Keem1
veterán
válasz Juhaszatti #22 üzenetére
Azért, mert rossz illesztékkel használod. Megfelelő illesztékkel nem csak hogy tökéletes komfortérzés, de még jobb a hangzás is. Hidd el, próbáltam ilyet is, olyat is, sokkal jobb az agybadugós. Ha nincs a csomagban jó illeszték, akkor nincs mese, be kell hozzá szerezni a megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
Earbud kialakítású fülesei nincsenek a Xiaominak? Fülesvásárlás előtt állok, de ez az agybadugós kialakítás nekem nem jó, mindig kiesik a fülemből, próbáltam már párat.
-
aelod
veterán
válasz Den Hadnagy #16 üzenetére
Én egy marlboro-s fém dobozban tartottam mindig a piston 2 fülesem szépen gondosan összetekerve. Kb. 1,5 évet ment idáig. Vigyáztam rá mégis megb*szódott a jack kábelnél.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Den Hadnagy
senior tag
Mondasz valamit Nekem a P3 volt az első fülesem evör, ami nem adta meg magát egyik oldalon sem, erre a Sennheiser se volt képes előtte, pedig nem a legalja volt. De ha ennyi pénzért egy évet menne, akkor sem panaszkodnék. Szerencsére nem így van.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
nemlehet
őstag
válasz Den Hadnagy #16 üzenetére
Ez olyan mint akiknél mindig eltörik a laptopzsanér. Biztos az aurájuk vagy nem tudom. Nekem minden fülesem jobb oldala elhalkul 1 év után (+/- 1 hónap). A Piston 2 volt az egyetlen kivétel eddig.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Goxi
tag
Figyelem! Szentkuti kollégát kérjük fáradjon a tesztasztalhoz...
-
Den Hadnagy
senior tag
Nem tudom, hogy tudjátok leamortizálni a Piston 3-at, napi szinten használtam egy évig, motoroztam benne (150-nél tépi a szél a kábelt), hónapokig dolgoztam benne... Eredmény: semmi baja, csak a festése kopott meg.
A cikkhez: szép, de a vezérlő designja sztem visszalépés a P3-hoz képest. Hangjára kíváncsi vagyok, nem hiszem, hogy csalódást okozna.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Matada2.3
veterán
Vajon érdemes ezt előrendelni 28 Eur-ért?
Finn the human
-
r3dsnake
nagyúr
Végre. Piston 2-t nyúzok 2 éve, de már nagyon csúnya a "fehér" kábel. Bár legszívesebben ugyanilyet vennék, de már sehol se lehet kapni. Piston 1 is volt, azt elhagytam sajnos.
-
veterán
Piston 2 lassan 2 éves,a szétmállott gumi törésgátlókat leszámítva semmi baja,1,5 évig napi használatban volt,otthon még most is használom néha.
Hybridem lassan fél éves,hibátlan minden tekintetben,ahogy a családban lévő közel 1 éves Piston 3 is és ezek is napi használatban vannak (napi 2-3 óra),szóval szerintem nincs nagy baj a minőséggel. -
hajbel
addikt
Nekem a Piston 2 után a 3 és a Hybrid is csalódás volt. Egy eredeti Rock Zircon sokkal jobb füles szerintem.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
aelod
veterán
Nekem nem jött be a 45 fokban döntött vetőcső. Folyton kiesik a fülemből a piston hybridnél. És az sem, hogy a kezelő gombok a jobb oldali ágra tolódtak fel. Sokkal kényelmesebb az elágazás - vagy hogy hívják nem tudom - elé tenni.
Piston 2 verhetetlen még mindig. Egy baja van, hogy megtört a vezetéke. Remélem javítható.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Ruuwa
tag
Én meg még mindig egy Piston 1-et használok, bő 2,5 éve. Na bumm.
Mondjuk icipicit bánom is, hogy még mindig kifogástalan állapotban van, mert az alu háza kicsit nagy a fülemnek. Ezért már a Piston 3-on is agyaltam. De majd lehet egy Piston 4-re már benevezek.
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
törölt tag
Nekem elhasználódott már a kezem alatt egy Piston 2, két Piston 3 és egy Piston Youth. Mindez kábé nettó két év alatt. Én ilyet csak hazai garival vennék.
-
Keem1
veterán
Ha ez méltó utódja a P3-nak, én nagyon boldog leszek, elsők között fogom rendelni
De lehet, még megvárom, míg Szentkuti kipróbálja -
Matada2.3
veterán
Pont ma akartam megvenni a hybridet, ezelőtt egy Piston 3-mam volt, azért annyira nem vészes.
Finn the human
-
darvinya
titán
Egyedül a vezérlő egység ami bejön, a többi újabb rókabőr.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest