- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Az Asus-t is szeretem, de a [ez] mégsem ennyire patent, a Nexus 10 meg végképp nem. Szerintem kb mindenkinek ez a Nexus tab tetszik legjobban meg úgy a többi közül is sokaknak jobban tetszhet.
De igazad van, tény hogy nekem minden tablet közül ez a "legszebb-legjobb" de nem csak a hátlapon bújkáló icipici HTC felirat miatt.
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
Luck Dragon #34 üzenetére
"egy MA tetszett szeretnék látni" Én azért egy ajánlottnak vagy különösen ajánlottnak jobban örülnék,
előbbit biztosra is veszem.
No de stop joking, már én is türelmetlenül várom a tesztet. Az első tablet ami igazán elnyerte a tetszésem, és valószínű az enyém is lesz, reménykedem hogy az ára lejjebb megy 2-3 hónap alatt mert annál előbb úgysem esedékes...
Szolgáltatóknál itthon van esély a felbukkanására? Inkább a SIM-es változat izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W