- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Tudjátok amúgy az a nagy büdös helyzet hogy Nekem Samsung Galaxy s10-em volt másfél évig. Tönkrement és végül anyagi dolgok miatt olcsóbban kellett vegyek telefont.
Végül poco M3 lett. 60 ezerért. Sok területen elégedettebb vagyok vele. Persze összességében jobb volt az s10+, de a poco nak vannak igenis olyan területei ahol ha nem is jobb, igen csak nagyon jó. Mondom ezt teljesen objektíven.
Két dologra jöttem rá, mióta használom közben.
Először is :
Egyetlen telefon sem ér meg 3-500 ezer forintot.-A magyarok nagy része hitelre, törlesztő részletre vesznek telefon, csupán azért hogy kifelé mutassuk milyen kurva jók vagyunk, nap végén ki csapjuk a képeket faszbukkra, de kizárólag olyat ahol látszik az alma logó :) #iphone12promaxKurvaDrágaVolt
A kép elkészülte után pedig az élet más területein hoznak súlyos kompromisszumot az ilyen jellegű emberek....
Persze tisztelet a kivételnek. -A másik
70-100 ezres telefon ma már bőven hozza azt a szintet, ahol az ember bátran tervezhet 2-3, de akár 4-5 évet is egy telefonnal ha nem az az élete hogy, évente cserélgesse a telefonjait.
Momentán a poco is csinál olyan képeket, amit kinyomtatva elégedett vagyok, és teljesítményben sincs vele problémám.Félre ne értsétek nem egy márkát jöttem brandelni.... Csupán a figyelmet szerettem volna rá felhívni hogy Nagyon... De mocskos módon elszállt a mobilok árai.
És tellhesne értelmetlen több százezer forintot csemgetni egy olyan telefonért, amit egy max 2 évente cserél a legtöbb ember.
Ebből a szempontból a fairphone szimpatikus nekem, mert bár húzós az ára azért jó pár évet le lehet vele húzni.
-
Fall-N
veterán
Talán le kéne szállni a magas lóról.
Nem, nem csak a drága telefon lehet gyors, de te biztos jobban tudod. És volt drága csúcs telefonom is, de köszönöm nem fogok kifizetni 5x vagy 6x annyit a jobb kameráért, meg a gyorsabb SoC-ért.
Arról nem is írok, hogy egy megfelelően optimalizált launcherrel sokkal gyorsabb bármilyen telefon (Nova, Smart stb.). Élj tévhitben és vegyél jó drágán telefont.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha valakinek mindig is csúcs telefonjai voltak, akkor számára egy Redmi note 7 valóban lassabb lesz, viszont akinek meg mondjuk mindig csak kb középkategóriás telefonjai voltak, akkor kb azzal elfogad egy amolyan arany közép utat.
Másfelől a gyorsaság is sokszor csak egy vizuális tényező.
-
dajkapeter
senior tag
LG V30-am van. 2017-ben mutatták be, tehát 4 éves. Újonnan vettem a "csaló" turbado-tól 200-ért. Most cseréltem benne akksit, mivel amit vennék (pl Nokia 1 III) az marha drága. Nem szégyenkezik és nem problémázik az alkalmazásokon. Igaz, nem a legfrissebb fícsörökkel rendelkező facebook-ot, messenger-t, vagy instagramot használom. Ellenben a waze a legfrissebb rajta és hibátlanul fut.
Kérdem én, minek is vegyek új telefont fél millióért? Ha eltűnik az az idióta belógás a kijelzőből (és a lyuk). Akkor nagyon is érdeklődni fogok egy ilyen teló irányt. -
McDuglas
aktív tag
Azért az elég nagy túlzás, hogy a hardver egy elavult fos lenne 2 év után. 3 éves a Snapi 660 + 4 gb ram-os nokiám, nem érzem, hogy a hardver teljesítménye miatt kellene váltanom. Egy 8 gigás változat a FP4-ből, simán elég lehet 3+ évre - legalábbis az eléggé betenné a kaput, ha az androidnak több lenne a ram igénye a közeljövőben, mint a windowsnak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A továbbra is könnyen javítható és cserélhető alkatrészekből felépülő Fairphone 4 most igazán korrekt hardvert tud felmutatni.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest