Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ez tiszta sor. A 95 ezres Lg G8s-t már ne is említsük.
De nem mindenki tud ilyen beszerzéseket. A Moto G valóban érdekes, hogy beesett a 140 ezres kategóriába. Az viszont tény, hogy az 5G-s Moto G az újonnan kiadott középkategóriás 5G-s SD765-ös telók között viszont versenyképes.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
ghiottone #25 üzenetére
Az vitathatatlanul nagyon jó áron van. Mikor megláttam, hogy nem 690-el jön, hanem 765-tel, mondtam, jó akkor 600 euró, mint az Edge.
Viszont a kijelzőt utálnád (hiába 90hz és HDR10), mert az az LTPS IPS LCD a leggagyibb szokott lenni (azt pakolták tavaly a teljes G7 sorozatba - a Hyper és Fusion+-nál már leszoktak róla), de ne legyen igazam.
Jó hír, hogy semmit sem spóroltak ki belőle - van NFC és iránytű is (bár nincs érintésre, vagy "suhintásra" felébredő Moto Display). -
ghiottone
nagyúr
-
Gábor-KJ
őstag
Van még ember aki vesz bármit ettől a szenny brigádtól?!
-
dolphy17
tag
Ezekben mondjuk a poén az, hogy Android One. Azzal nincs rogyasig téli a piac.
-
rigoberto
őstag
Akit ilyet vesz, főleg ennyiért, az meg is érdemli.
-
Toth_Jani
őstag
Ez egy rossz vicc, igaz a "márkát" kell megfizetni de 70-ért ott a Redmi Note 8 Pro ami egy kicsit erősebb.
-
-
dolphy17
tag
Motorolas hírek vannak bőséggel, de tesztek nem nagyon. Ennek mi az oka?
-
rjg
őstag
A Lenovo supportját (pontosabban annak hiányát) ismerve én senkinek sem ajánlanám, még jó ár/érték arány mellett sem (és ez nem az).
-
ghiottone
nagyúr
Olcsóbb minőségű kijelzőket pakolnak bele a mostani Motok egy részébe. Személyesen is tapasztaltam, hogy a Vision/Action esetében a panel alsó részében fényszivárgás jellemző. A Zoom/Z4 paneljei pedig már nem Samsung féle Super Amoledek, hanem egy olcsóbb verzió, alacsony pwm-el, stb.
Egy most hozzám került 2014-es Moto X Super Amoled paneljének minőségét már meg se közelítik a 2019/2020-as amoledes telóik.
-
_flamer
aktív tag
-
pusszycat
nagyúr
Ilyen tokával nálam ne kopogtasson mert porul jár. (hányós smiley)
-
Phoenixy
senior tag
A Fusion+ szerintem jobb áron van. Mármint tudom, hogy drágább (110e Ft), de jobban megéri.
-
danielrevesz
kezdő
Fú de ronda :/ kezdem azt hinni, hogy az összes telefont ugyanaz a gyártó gyártja, és a márkák csak átírják a brand jelzést, mert azt leszámítva ugyanolyan az összes
-
-
Árban jó, de kétséges, hogy ez ide eljut... Kissé messze startol és sokat fog ide utazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged