Bemutatkozott a Motorola One Fusion

Snapdragon 710 rendszerchip, 48 megapixeles főkamera, noccsos kijelző, és egy barátságos árcímke alakítja a Motorola új elegyét.

Múlt hónapban úgy leplezték le a Motorola One Fusion+ névre hallgató mobilt, hogy sima, utótag nélküli változat még nem is volt, mostanra azonban ezt pótolta a gyártó, és megérkezett a Motorla One Fusion, ami egy kicsit szerényebb specifikációval, és lényegesen vonzóbb árral startol.


[+]

A 6,5 hüvelykes IPS kijelző ennél a mobilnál már csak 720p felbontású, és motoros kialakítás helyett hagyományos notchba került egy megfelezett, tehát 8 megapixeles kamera. A hátlapi kamerát is gyengébbre vették, 48 megapixeles főkamera mellett találunk 8 megapixeles ultraszélest, 5 megapixeles makrót és 2 megapixeles mélységérzékelőt.

A rendszerchip a Snapdragon 710 lett, amihez 4/64 GB-os tárolópárost csatoltak, és microSD-vel bővíthetővé tették. Az ujjlenyomat-olvasó hátul, dedikált érzékelőként került elhelyezésre, a hagyományos oldalsó gombokon túl pedig egy külön Google Assistant billentyű is helyet kapott rajta. USB-C portja mellett 3,5 milliméteres jack is helyet kapott rajta, az akkumulátora 5000 mAh kapacitású, ismeretlen töltési sebességgel.

[+]

Smaragdzöld (Emerald Green) és zafírkék (Sapphire Blue) színekben, chilei valutából átszámítva 78 ezer forintos nyitóáron kezd a készülék Dél-Amerikában, de később az arab országokon túl Európába is eljuthat majd.

Előzmények

Hirdetés