Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Én még anno a sima Pro 3 LTE-t (nem ultrát) így üzemeltem be Telekom esimmel (Multi-Sim). Sima ügy volt. Akkor még annyira új volt az esim verzió, hogy bíztam benne, hogy azóta már nincs ez a Voda korlátozás, de zeek szerint még mindig fennáll.
Amúgy annyi volt, hogy megvettem egy UK feltöltős voda simet (ebayről), azt tettem a telóba, aktiváltam és utána kezdtem bele a Wear OS apk-ban a beállításoknak. Fel is dobta egyből a scanneld be a QR lehetőséget és ott már a Telekom Esimet scanneltem. Kipróbáltam óráról az adatkapcsolatot és a telefonálást és mivel mindkettő OK volt, ezért már ment is vissza a telóba az eredeti Telekom sim. Ekkor az órára vonatkozó menüpont eltűnt ugyan a Wear OS apk-ból, de a telón természetesen megmaradtak a beállítások (esim) és működött is rendesen (azért a múlt idő, mert most már nem használom az órát, épp árulom).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ezt a szép hosszú, új terméknevet a továbbfejlesztett energiatakarékos kijelzőnek köszönheti a TicWatch Pro 3 GPS.
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest