- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Én még anno a sima Pro 3 LTE-t (nem ultrát) így üzemeltem be Telekom esimmel (Multi-Sim). Sima ügy volt. Akkor még annyira új volt az esim verzió, hogy bíztam benne, hogy azóta már nincs ez a Voda korlátozás, de zeek szerint még mindig fennáll.
Amúgy annyi volt, hogy megvettem egy UK feltöltős voda simet (ebayről), azt tettem a telóba, aktiváltam és utána kezdtem bele a Wear OS apk-ban a beállításoknak. Fel is dobta egyből a scanneld be a QR lehetőséget és ott már a Telekom Esimet scanneltem. Kipróbáltam óráról az adatkapcsolatot és a telefonálást és mivel mindkettő OK volt, ezért már ment is vissza a telóba az eredeti Telekom sim. Ekkor az órára vonatkozó menüpont eltűnt ugyan a Wear OS apk-ból, de a telón természetesen megmaradtak a beállítások (esim) és működött is rendesen (azért a múlt idő, mert most már nem használom az órát, épp árulom).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- E-roller topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged