Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Kiderült, az app. nem állítható át Celsiusra.
A számlap - miután megvettem 1090 Ft-ért - már átváltható Celsiusra.
Most megint furcsa bajom van.
Nem szeretném, ha hangot adna ki érteítéskor az óra.
Ezért kiveszem a lefelé húzott gyorsmenüből a hangot.
Éjjelente (0:00-8:00 között) automatikus DND-re teszem.reggel 8-kor, amikor visszaáll automatikusan DND-ről, újra élesedik a hangos értesítés...
Nem értem, miért.... -
Macika66
őstag
Sziasztok.
Ma lettem TicWatch Pro 3 Ultra GPS tulajdonos.
Nálam sem megy az időjárás Celsiusra állítása, a másik, ami még nem, az a Marine Commander óraszámlapnál a telefon töltöttségének jelzése. 0-t mutat folyamatosan.
Gondolom, valahol engeélyezni kellene, csak ne mtudom, hol induljak el.
Oneplus 9 Pro a telefon.
Köszönöm előre is, ha van valakinek ötlete! -
vétó
aktív tag
Sziasztok, hogy lehet (sima GPS) verzión a telefonhívást az órán keresztül bonyolítani? Ha az óráról indítok hívást, vagy azon veszem fel a hívást, akkor is a telefont használja...
-
doongoo
addikt
válasz
stevelawyer #43 üzenetére
Most nem tudom, hogyan megy, mert anno, amikor én beüzemeltem, akkor még csak külföldi kártyával ment (hivatalosan így is árulták, hogy csak pár ország pár szolgáltatójával megy). Én anno egy angol Vodefone feltöltős kártyát tettem a telóba és akkor a wear alkalmazás felkínálta a QR-kód scannelést az esim beüzemeléshez. Miután megvolt a beüzemelés, ment vissza a telóba a saját kártyám (el is tűntek az esim lehetőségek a wear appból, de ettől az órában megmaradt az esim természetesen.) Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet.
-
stevelawyer
csendes tag
Sziasztok!
Akinek e-simes verziója van leírná, hogy hogyan kell beállítani, melyik szolgáltatóval megy? Kell hozzá külföldi kártya vagy hazaival is működik?
Nagyon köszönöm. -
zoli0117
újonc
Sziasztok. Kérdésem a következő . Vettem elvileg egy tw pro 3 ultra órát . Elvileg fekete szilikon szíjjal kellett volna erkeznie, de furcsa hogy a barna bőr szijjal jött .a dobozban lévő kis fekete " cetlin" 2 ora van. A sima gps fekete szijjal, és a bőrszijjal , ami az enyém ,de ehhez az van irva 4g/lte..továbbá az is furcsa hogy a sima ultrat rendeltem, de akkor miért van az óra menujeben a halozati beallitasok 4g, esim stb... Ez csak a szoftver benne gyárilag , vagy lte verziót kaptam véletlenül es ezert latom az esim beállításokat ?
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Beléptem egy Ticwatch Pro 3 órával 😉
Viszint a következő a probléma,
Nekem a Mobvoi app nem indul el IOS-en. 🤯
Kettő telefonnal is próbáltam (IOS 15.6.1), de a fiók adatok megadása után kilép. [link]
Ha jól látom kettő napja frissült az app. Lehet elrontottak valamit? 🙄 Másnál működik??? Köszi
-
laccy88
senior tag
köszi a választ!
Akkor Tech2 Laci videója óta talán javították -
doongoo
addikt
nem az ultra, hanem a sima 3 LTE verziót használom, de a rendszer ugyanaz. Értesítés az LCD kijelzőn nincs egyáltalán, csak az OLED-en, de rezgés van, amikor érkezik valami. A kijelző ébredése beállítható kézmozdításra és érintésre is és mindkettő működik is rendesen. Ha értesítés jön és érzem a rezgést, akkor kézmozdulatra már bent is vagyok az értesítésben. Ha később kapcsolom csak be az OLED képernyőt, akkor ott egy narancs pötty jelzi, hogy van olvasatlan értesítés (ez is beállítás alapján).
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Használ ilyen órát valaki még?
Teszt videóban mondták, hogy a telefon értesítéskor az óra csak a transzflektív kijelzőn jelez, így nem látható rajta a konkrét értesítés.
Illetve az OLED kijelző csak gombnyomásra hajlandó feléledni, értesítéskor, kézmozdításkor nem. Ez valóban így van? Nem beállítható?
Köszi! -
Albanlabszag
újonc
Sziasztok. Ticwatch pro 3 ultra GPS esetén nyíltvizi úszás nincs a sportmódok között!?!? Csak medence
... Van erre valami megoldás,hogy GPS alapon, térképen is mutassa, hogy merre úsztam? Stravan gondolkodtam, ha felteszem órára, lehet tudja, de mobvoi sportmódok között tényleg nincs erre megoldás? Előre is köszönöm a segítséget és további szép estét. -
Peter7676
friss újonc
Üdv! A sport tracker alkalmazás fut rajta?
-
madve
tag
Sziasztok,
A 4g/LTE -s Ultra-t esetleg idehaza tudta aktiválni? Gyakorlati tapasztalat érdekelne. köszi előre is. /ugye hivatalosan Magyarország nem támogatott/ Ha igen, leírná nekem? Köszi.
-
axioma
veterán
Ebbol a sorozatbol (ezt vagy a 4G-st vagy barmelyiket amelyiknek van dupla kijelzoje, de amugy tok mas gyartoe is lehet ami ilyet tud, sot nekem a transzflektiv lcd onmagaban is eleg lenne de olyan se nagyon van amit) lehet telefonalasra onalloan is hasznalni? Nem teljesen vilagos hogy a 4G az csak adatkapcsolat, vagy hanghivas is lehet (sim, e-sim, mind1).
Ha van okosora-ajanlo topik valahol az is jo. -
obligat
senior tag
válasz
Hauptmann #23 üzenetére
Utánanéztem, elvileg novemberig volt saját app, de összeakadt valamilyen eü-alkalmazással, és azóta nincs, bár telepíthető.
A kíváncsiság mozgatott a vásárláskor (eléggé órafan vagyok), összességében úgy gondolom az amazfiteknél mindenképpen jobb vétel a nyílt rendszer miatt, de egy régi doxa, breitling, tagheuer mellett ugyanolyan darab műanyagszemét, mint valami random olcsó casio.
-
obligat
senior tag
válasz
Hauptmann #19 üzenetére
Így télen nem sokat sportolok vele, jó időben sem szoktam legtöbbször tudományos alapokra helyezni a mozgást, szóval azt a részét nem tudom, nem is érdekel.
2-3 napot elvan egy töltéssel, amit mér, azt elég pontosan teszi, ismerkedem még a wearos rendszerrel.
Gpay működik, a gplay is, bár szerintem egy percnél tovább semmi nem maradt az órán, amit onnan szedtem.
Jellemzően még a watchface-t sem változtattam meg, mert az eyecandy sem érdekel.
A helymeghatározását jónak gondolom, igaz nem tájfutok vele, hanem városban sétálva odatalálok a címekhez.
Amit ígérnek róla azt teljesíti szerintem.
Mire lennél kíváncsi? -
obligat
senior tag
Az új akkus holmikat általában félig töltve szállítják, de ha sokáig tartották pl. egy hideg raktárban, lemerülhet (túlságosan is).
Telefonom jött így, nem reagált, nem vette a delejt a töltőből sem, eleinte.
Nem tudom az ultimate megoldást, de ha ráakasztod a töltőre, akár fél napra is, nem idul el a töltése? Az említett telón segített, igaz kb. fél óránként tapogattam, nem melegszik-e. Be voltam tojva, hogy felgyújtom a házatVégül néhány töltési-merülési ciklus gatyába rázta.
-
John05
csendes tag
Sziasztok! Nem ehhez az órához tartozik, de ugyan ez a márka lenne, viszont nem találtam a megfelelő fórumot. Egy ticwatch e2 óráról lenne szó. Új az óra viszont nem kapcsol be! Lehet vele valamit kezdeni? Köszönöm ha valaki válaszol :)
-
obligat
senior tag
Vettem egyet, viszont nem tudom az időjárás appot rávenni a celsius-skálára.
WearOS appban beállítottam, Mobvoi alkalmazásban is, a Google Assistantban is, és még mindig fahrenheit.
Nem kardinális kérdés az életemben, csak birizgál -
Y72
aktív tag
Ilyen egy rendes review (nem csak a gyártó szövegét kell bemagolni):
https://www.youtube.com/watch?v=X2yPynwZkHk
A lényeg hogy 6%-ot merül óránként GPS trackeléssel ami már hozza egy Garmin óra szintjét, pl a Forerunner 745-ét. -
Bandus99
őstag
-
-
Engikrisztus
tag
Az Ultra után még igazán elfért volna egy "Plus" szócska. Talán majd a következő kiadásban.
Amúgy jó ez a kis másfél perces utifilm,néha azért az óra is látszik.Ami az órát illeti,nem rossz,de ha választani kéne,inkább a Amazfit GTR 3 Pro -t választanám.
-
doongoo
addikt
Azért nem teljesen ugyanaz, mint az eddigiek, mert ebben most van már barométer és mágneses szenzor (iránytű)is , amik eddig nem voltak.
Személy szerint megvárom belőle majd az LTE verziót... -
fairi
őstag
válasz
Trevize1987 #4 üzenetére
megegyezik árban a galaxy watch4-gyel és fossil gen6-tal.
-
EKG??
-
-
Badboys
őstag
Soknak tűnik a 300 + az itteni sarcok.
-
Hm, egész jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezt a szép hosszú, új terméknevet a továbbfejlesztett energiatakarékos kijelzőnek köszönheti a TicWatch Pro 3 GPS.
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest